Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Koltozom az USA-ba hogyan...

Koltozom az USA-ba hogyan hadjam itt a hozzamnott 3,5 eves unakocsemet?

Figyelt kérdés
Koltozom az USA-ba hogyan hadjam itt a hozzamnott 3,5 eves unakocsemet? En 21 vagyok. Nagyon sokat vagyunk eggyutt, mert 1 hazban elunk.. Nagyon sokszor kelt engem, rengeteget jatszunk stb.. Szerintetek hogyan ertessem meg vele hogy el kell mennem?? Sajnos amerika nem a szomszedban van, es tobb evre tervezek szoval nehez nagyon nekem is bar en tudom hogy miert megyek de o hogy ertheti meg ezt???? Legyszi irjatok mert fontos!! :((((
2012. jan. 22. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd skype vele mindennap és meg fogja szokni,hogy csak képernyőn keresztül lát.
2012. jan. 22. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:
nem sokat hasznalom a magyart, mert angol az anyanyelvem
2012. jan. 22. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
ülj le vele beszélni, és mond el neki, hogy ez neked fontos. Biztositsd róla, hogy mindig fogtok beszélni skypeon, msnen stb..Talán adhatnál valami kis medált ami rád emlékezteti és mindig ott lehet vele.
2012. jan. 22. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne bosszantsd magad a helyesírás mániás nyomorékokon, ők sem tudtak/tudnak helyesen írni mindig, sőt funkcionális analfabéták is, mivel látszólag képtelenek arra válaszolni, amit kérdeztél. :)

Próbáld mondani az unokaöcsidnek, hogy hosszabb időre el kell menned, de sokat fogod hívni, sőt webkamerán láthatjátok is egymást, beszélhettek is. Biztasd, hogy legyen nagyfiú, vigyázzon a családra, cserébe, ha majd találkoztok, akkor nagy meglepetést fog kapni tőled. :)

Nem tudod majd szerintem elkerülni a sírást, meg az esetleges sértődést, de próbáld ezekkel is vigasztalni. A kommunikáció is nagyon egyszerű manapság, eleinte beszélhetnétek majd minden nap, hogy tudja, hogy törődsz vele és nem felejtetted el! :)

2012. jan. 22. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy nemsokára messzire utazol, nem leszel itt a házban, nem tudsz vele "egy szobában", játszótéren játszani.

Mutasd meg, hogy hová repül a repülő egy földgömbön.

Meséld el, hogy telefonon-, az interneten keresztül fogtok beszélni, találkozni és nagyon sokat kell aludnia, hogy újra "focizhassatok".

Kísérjen ki a család a repülőtérre, a többit az édesanyja, családja majd megbeszéli vele. Amikor megérkezel, jelentkezz, meséld el, hogy most nagyon messze vagy és a skype-on, ebből a laptopból tudsz neki mesélni, ennek módját-,rendszerességét majd megszokja.

2012. jan. 22. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
3 és fél évesen nem fogja annyira mélyen érinteni, hogy elmész. Neked jobban fog fájni az elválás, mint neked, hidd el, elvégre nem te vagy az anyja. Az anyja "elvesztése" sem hagyna még olyan mély nyomot benne, a korából kifolyólag.
2012. jan. 22. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Melyik városba mész? Én is USA-ban élek. Tudasd vele, hogy meg fogod látogatni, hogy fogjátok tartani a kapcsolatot.
2012. jan. 22. 21:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszifiuk-lanyok, sokat segitettetek! Biztos Sokat, fogok vele skypolni stb...!

Egyebkent annyi hogy az apukaja "nincs a kepben" mert szepen fogalmazva "nem letezik szamunkra" szoval hosszu... na meg annyi meg, hogy a tesommal megyek ki es igy mar bizonyara elegge csendes lessz a haz, es nagy a hiany :((((( De Telleg koszi a valaszokat, ha van meg akkor irjatok!!! THX!!

2012. jan. 23. 17:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent a napfenyes Floridaba-ba megyek
2012. jan. 23. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért, mi a gép előtt ülve hogy segítsünk? tanácsoljuk azt, hogy rabold el a gyereket és vidd magaddal?? nem értem, mit vársz tőlünk! bolhából csinálsz elefántot, a gyereknek nem fog akkora drámát okozni a távozásod, mint képzeled.
2012. jan. 23. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!