Helyesnek tartjátok a halálbüntetést, annak visszaállítását?
Csak úgy felötlött bennem a gondolat a gyilkosság felvételeit nézve, hogy az adófizetők pénzén miért tartsanak el ilyen embereket? Miért nem lehet gyorsan elintézni, mint Texas államban?
Szerintem egy ilyen ember a társadalom egyöntetű véleménye szerint nem érdemel már börtönt sem.
A munkabörtönnel én is egyet értek, de szerintem egy ilyen embernek az se jár. Szépen injekciózva el lehet intézni, pedig legkevesebb ő is 40 vágást megérdemelne.
Szerintem is csak nagyon alapos bizonyítékok után kéne valakit kivégezni. Amerikai törvénykezés e miatt kicsit túl durva, mondhatni.
Az, hogy e miatt nem fog csökkenni a bűnözés, az egy dolog. Akkor sem érdemli meg az életet egy ilyen gyilkos.
Valaki tényleg szórakozik a lepontozással. Mondjuk ez itt politika rovatban megszokott.
Sokan úgy érzik, hogy szavazniuk kell, akikkel szimpatizálnak, azokat fel, akikkel nem, azt el.
Szokásos jobb-bal párbaj.
Én eddig mindenkit lájkoltam, miért? Mert mindegyik válasz szerintem hasznos. Erre lehet szavazni. Hasznos? Igen, nem, részben. Ha valaki itt elkezdene minden ócsárolni, meg anyázni, az haszontalan lenne, de ha kifejted a véleményed, az hasznos.
Igen.
Aki lepontoz, azt meg jól sz@rd le, és nem okoz benned feszültséget.D)
"Ellenzem a halálbüntetést.
Akit egyszer kivégeztek, azt később nem lehet rehabilitálni, ha kiderül, hogy mégsem ő volt a tettes. "
Ilyesmire nincs is szükség túlnépesedés idején. A honfoglaló magyarok 300 ezren voltak és az ország is jóval nagyobb volt még. Mára ebben a kis országban vagyunk tízmillióan, és lassan már ennek is a fele cigány. Tehát hajrá! Kivégzésre fel!
"Az, hogy e miatt nem fog csökkenni a bűnözés, az egy dolog. Akkor sem érdemli meg az életet egy ilyen gyilkos."
Az igazságszolgáltatásnak nem a bosszú a célja, hanem az elrettentés, ill. ha már elkövette a bűnt, addig is elkülönítve legyen a tettes, ne tudjon ártani másoknak.
#18:46
Azért kíváncsi lennék, ha TE ülnél a siralomházban ártatlanul, várva a kivégzésedet, vajon AKKOR IS ez lenne-e a véleményed?
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!