Köteles vagyok-e karácsony hajnalán közmunkásként havat takarítani?
Az utóbbi 2 napban sok hó esett (hegységben lakunk). Ma hajnalban (engem 5.15 felé) felhívta a közmunkásokat az alpolgármester, hogy a község útjairól, járdáiról takarítsuk le a havat. Minden kollégám felháborodott, hiszen családosak (ráadásul a diplomásakat is behívták).
1. én már az összes szabimat kivettem év végére, így már dolgoznom sem kéne
2. miért nem hívják a közútkezelőt?
3. a szerződésem szerint hétfőtől péntekig reggel 7-től délután 1-ig dolgozom, és irodai munkára vagyok felvéve, nem havat túrni
Tegyek-e jogi lépéseket?
Utolsó kettő:
Nem minősítelek hüjef@sz!
"Minden kollégám felháborodott, hiszen családosak (ráadásul a diplomásakat is behívták). "
na én meg ezen vagyok felháborodva
1 a nővérnek/az orvosnak/a tűzoltónak/a rendőrnek/ is van családja, aki dolgozik érted karácsonykor
2 ki nem szarja le, hogy diplomával lapátolsz havat? nekem is van, nem is egy, hólapátolásnál szarabb melóm is volt már, mert valahogy nem adtak ingyen fizetést és ingyen kaját a boltba, csak mert mutogattam
"Tegyek-e jogi lépéseket?" inkább fogd be a pofád és örülj, hogy te legalább kaptál közmunkát, engem kiröhögtek, amikor emlegettem - nem mellesleg a munkaköri leírásodat vizslasd át, mert benne van, hogy "és még amire a munkáltatója megkéri"
Van neki diplomája, és fenyegeti az önkormányzatát, hogyha nem adnak neki pénzt semmiért, akkor majd jól bepereli őket. nyílván működik is, különben eszébe se jutna a heréjének.
Hallod dipishere! mennyé el ribancnak! Legalább kiharcolnád szegény analfabéta prostiknak, hogy legális legyen a szakmájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!