Mit szólsz ehhez a képhez (Karácsony Gergely)?
Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese rövid gatyában, tornacipőben tájékoztatja a sajtót. Hogy néz ez ki? Vagy ez is a másság része? Akkor egyszer csak olyan is lesz, hogy fürdőgatyában tartja a sajtótájékoztatóját egy strand büféjében...
bocsi már jó.. xD
Am nagyon tróger ruhában vannak a parlamentbe is.. lásd Vágó gábor aki moindig ugyanabba a tuhába van siffer is.. XD AZ ÚJ SZDSZ
"Vagy ez is a másság része?"
Én is viselek rövidnadrágot tornacipővel ha meleg van, akkor én eszerint meleg vagyok/szolidaritást vállalok a melegekkel? Meg terepnadrágot is szoktam viselni bakanccsal, akkor meg biztos gárdista vagyok. Sólyom is rövidnadrágban ment a hegyre mikor a lokátor ellen tiltakozott, akkor eszerint ő is biztos meleg.
Miért kell mindig kötözködni és baromságokon csámcsogni? Egyébként meg dögmelegben tényleg ne legyen már kötelező az öltöny nyakkendő, meg amúgy is az LMPsek egy része csóró egyetemista, nekik ez az "imidzsük" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!