Van megoldás? Mert szerintem nincs.
Figyelt kérdés
2012.január 1-től nem lehet(ne)rágyújtani a kocsmákban sem.Jó,ez idáig rendben.Na de mit tudok tenni,ha a félig spicces vendég ezt nem hajlandó tudomásul venni,és a törvényeket le@arva mégis rágyújt?Hívjam a rendőrséget?Ugyan már,komoly bejelentéseknél alig mennek ki.Fogjam meg a vendéget és lökjem ki?Vagy netán álljak le ordibálni vele?Esetleg vegyem el az égő cigarettáját?Vagy mit tudok én tenni??2011. dec. 25. 08:32
21/25 A kérdező kommentje:
Nem kell rágyújtani.Jó.De aki mégis rágyújt,és magasról lesza@ja a törvényt,akkor mi van?
2011. dec. 27. 00:26
22/25 anonim válasza:
Kell lennie poroltó készüléknek egy ilyen helyen. Ha tűz van, pl meggyulladt vagy szándékosan felgyújtottak egy papírcsíkba sodort darált dohánylevelet, akkor legjobb ha használod, mielőtt leég az egész hely. Ez legalább annyira ésszerű mint betiltani a dohányzás minden fedett közterületen, beleértve ebbe a szórakozóhelyeket és vendéglátóipari egységeket.
23/25 anonim válasza:
A KOCSMÁBAN NEM MINDENKI CIGIZIK. JÓ EZ A SZABÁLY, NEM KELL KRITIZÁLNI TI BAGÓSOK! KAPJUNK MIATTATOK RÁKOT, MERT NEM BÍRTOK LESZOKNI ARRÓL A SZARRÓL?
24/25 A kérdező kommentje:
81%-nak
Kicsi szivem,a kérdésem nem egészségügyi témát érint.Egyébként én még mindíg azon a véleményen vagyok,hogy akit zavar a dohányfüst ne menjen olyan kocsmába,ahol vágni lehet a füstöt.Ez valójában nem kötelező.Mintahogy nem kötelező inni sem,nem kötelező a kábitószer sem.Például ami engem zavar,azt elkerülöm.Ennyi.
2011. dec. 27. 22:04
25/25 anonim válasza:
Mondjál már olyan kocsmát, ahol nem lehet vágni a füstöt és boldogan megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!