Van megoldás? Mert szerintem nincs.
Figyelt kérdés
2012.január 1-től nem lehet(ne)rágyújtani a kocsmákban sem.Jó,ez idáig rendben.Na de mit tudok tenni,ha a félig spicces vendég ezt nem hajlandó tudomásul venni,és a törvényeket le@arva mégis rágyújt?Hívjam a rendőrséget?Ugyan már,komoly bejelentéseknél alig mennek ki.Fogjam meg a vendéget és lökjem ki?Vagy netán álljak le ordibálni vele?Esetleg vegyem el az égő cigarettáját?Vagy mit tudok én tenni??2011. dec. 25. 08:32
1/25 anonim válasza:
Vedd el a cigiét, és rúgd seggbe.
3/25 A kérdező kommentje:
Csak hogy ez az vendéglátó iparban nem így működik....éppen engem is seggbe rúghatnak.
2011. dec. 25. 08:48
4/25 anonim válasza:
Akkor viszont hívod a zsarukat, hogy egy részeg barom, aki még cigizett is testi sértést követett el, oszt pont.
5/25 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Hacsak naponta nem akarsz balhét vagy bezárni a kocsmát. Ez rendelkezés egy baromság.
6/25 A kérdező kommentje:
"hívod a zsarukat,hogy egy részeg barom aki még cigizett is,testi sértést követett el"Ez már alapjaiban "felejtős".Elsősorban kit jelentek fel,ha nem ismerem?Gondolod az ilyenek megvárják a rendőröket?Másodszor a feljelentéshez látlelet kell 5.000 Ft/alkalom.Majd évekig tartó bíróságra járkálás...szóval ez kizárt.Egyébként az ÁNTSZ ellenőre sem tudta a választ,kb egy héttel ezelött.
2011. dec. 25. 09:14
7/25 doboszoli válasza:
Ez olyasmi rendelkezés, mintha a templomban betiltanák a keresztvetést.
Idiotizmus, felső fokon.
8/25 A kérdező kommentje:
Valóban idióta egy törvény,csak még mindíg nem értem,illetve nem tudom,hogy miképpen tudja egy pultos megakadályozni,hogy a vendég "csakazértis"rágyújtson.És miért engem büntetnek?Miért nem azt akinek ég a cigije?Komolyan mondom,aki ezt a törvényt jóváhagyta,a valagát ketté kellene rúgni,de rendőrbakancsal...
2011. dec. 25. 09:27
9/25 anonim válasza:
Alkalmazz biztonsági őröket, vagyis kidobóembereket.
10/25 anonim válasza:
Biztonsági őröket alkalmaztatni,mert egy elmebeteg állat(vagy esetleg több)kitalál egy ilyen hülye törvényt?Van neked fogalmad mibe kerül,egy napra egy kidobó ember?Nem kevés ám!!Ezt pontosan Orbán Viktóriának kellene fizetnie,nem is rossz ötlet!!!Na de nem a vállalkozóknak,akiknek egyébként is a bőrük van lehúzva.Rendőrség???Attól te várhatod a segítséget,ki sem fognak menni ha balhé van.Mondjuk nem is győznének,ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!