Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Üdv! Két napig smseztem...

Üdv! Két napig smseztem erotikus dolgokrol egy 14éves lánnyal, én 20is elmultam. Sajna küldtem képet is, de én nem kaptam, és nem is beszéltem vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajna állitolag az apja... Aki fölhivott hogy megy a rendörségre mert meg akartam rontani a lányát, és mehetek a sittre. Vagy esetleg megbeszélhetjük peren kivül is ha mondjuk átutalok neki pénzt, és a provident számát is megadja ha nincs pénzem. Mit tegyek? Én csak üziztem párat és végem van? Az apja még annyit mondott hogy a lánya mégcsak (mittudom én már melyik honapot mondta), pár honap mulva lesz 14. A lány meg olyanokat irt hogy hiányzok, irjak. Ez ugye csabda, de én jol belesétáltam, és a lényeg hogy végem van.
2011. dec. 15. 02:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
1000% hogy nem fog rendőrségre menni, ne aggódj emiatt. Csak gondolom felment a CHF hitele és pont kapóra jöttél, gondolta majd te kifizeted neki egy részét. :)
2011. dec. 15. 19:46
 32/36 A kérdező kommentje:
Üdv Digo! Remélem én is hogy kamu.Tiszta ideg vagyok már e miatt,ráadásul szombaton elméleti és gyakorlati vizsgám is lesz,azért is parázok,de hogy milyen vizsgám lesz,azt nem irom ki mert ha ismerös olvassa ezt,nem akarom hogy ,,felismerjen.
2011. dec. 15. 19:50
 33/36 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon úgy jön le az egészből, hogy az apa tudott az egészről és direkt csinálta, ráadásul már korábban is megtette mással szemben. Ezzel meg is valósult szerintem a kskorú veszélyeztetése. Írd meg neki, vagy menj be feljelenteni emiatt.

Btk.:

Kiskorú veszélyeztetése

195. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő az a nagykorú személy, aki kiskorút bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására rábír, vagy rábírni törekszik.

2011. dec. 15. 21:10
 34/36 A kérdező kommentje:
El is felejtettem hogy fölvettem a beszélgetést ahol arrol beszélt hogy a ,,másik férfi,,adott neki pénzt,,fájdalomdijért,,hogy ne menjen a rendörségre,és a mi pénzes dolgunkrol is beszélt,hogy vasárnapig vár.Bár a fölvétel egy másik telo hangrögzitö alkalmazásával vettem föl,ugyhogy nem tökéletes a hangminöség de azért hallani az ,,apa,,hangját is mármint kivehetö,ugyhogy a rendörségen is ha le lenne játszva megfelelö lejátszoval,ök is hallhatják.
2011. dec. 17. 17:51
 35/36 A kérdező kommentje:
Üdv! Az illetö irt és föladta.Nyilván a hangfelvétel is közrejátszott benne.Köszönöm a segitö válaszokat!
2011. dec. 21. 19:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Mármint a követelését adta fel? :) Mit írt?
2011. dec. 21. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!