Üdv! Két napig smseztem erotikus dolgokrol egy 14éves lánnyal, én 20is elmultam. Sajna küldtem képet is, de én nem kaptam, és nem is beszéltem vele. Mit tegyek?
Nekem nagyon úgy jön le az egészből, hogy az apa tudott az egészről és direkt csinálta, ráadásul már korábban is megtette mással szemben. Ezzel meg is valósult szerintem a kskorú veszélyeztetése. Írd meg neki, vagy menj be feljelenteni emiatt.
Btk.:
Kiskorú veszélyeztetése
195. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő az a nagykorú személy, aki kiskorút bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására rábír, vagy rábírni törekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!