Ezekről a dolgokról mikor volt szó a kampányban?
Sok mindenről nem volt szó a kampányban hiszen a Fidesz csak mondogatta, hogy van programja, de nem árulta el, nehogy a gonosz MSZP ellopja... A kedves szavazók csak most tudják meg, hogy mire is szavaztak.
Például szabad pálinkafőzésre. Ha mégsem jön el a Kánaán, legalább jól berúgunk! :-D
Az egykulcsról nem volt szó, és nem is támogatom.
" csak a széles középpel rendelkező országok esetén van haszna"
De egyfajta paradigma válltásról szó volt.
Én pontosan ezt vártam, az IMF el és az EU val kapcsolatban. Az elmúlt 20 év bebizonyította hogy a számunkar az Imf kijelölései nem jók, ahogy az elmúlt néhány év is hogy az Eu kapcsolatainkat át kell gondolni.
Én megértem a hiteleseket, de akkor sem lehetünk egy rendszer rabjai, ami csak bukást hozott eddig.
Nem beszélve arról hogy sehol a világon még nem segítete aegy ország gazdasági fellendülését sem az IMF.
Ugyanis az IMF et nem érdekli az adott ország gazdasági állapota vagy fejlődőképessége, csak hogy a pént tudja fizetni, és az ő érdek köreinek jó legyen.
egykulcsos adót MÉRLEGELI
a nemzeti centrum úgy kb 2009 októberében - híre kb 2010 febr.-tól, tehát VÁLASZTÁS ELŐTT!
Bemutatás az IMF-nek satöbbi: önkormányzati választásokig, aztán megegyeznek valószínűleg
nagyjából ennyit tudtam írni erre
az "ami még majd jön"-t, majd önkormányzati választás után légyszíves, mikor már tudjuk, hogy tényleg mi van!
lehet lepontozni!
Kedves 08:31-es!
Benzint nem tudok itthon "főzni", whiskyből meg (ha már muszáj) inkább a skótot innám... És az NEM 50 Ft.
Mellesleg ha alkoholista lennék, akkor tetszene ez a programpont, és nem figuráznám ki. Ez neked nem ütött szöget a fejedbe???
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!