Üdv! Két napig smseztem erotikus dolgokrol egy 14éves lánnyal, én 20is elmultam. Sajna küldtem képet is, de én nem kaptam, és nem is beszéltem vele. Mit tegyek?
Igy van, ne dolj be, osregi szakallas trukk.
Jelentsen fel ha akar - ne fogja megtenni.
De te legkozelebb ne beszelgess azzal, aki 14 eves.
A legjobb vedekezes, ha elmented a beszelgeteseket - ha tudod bizonyitani, hogy megmondta, hogy 14 es azonnal kileptel, vagy, ha hazudott, es azt mondta, hogy mar elmult 16. Ha meg van a history-dban a beszelgetes, akkor vedve vagy.
A jelenlegi helyzetben meg tuti, hogy valami csalas van - semmikeppen se hagyd magad zsarolni, akar fordulj a rendorseghez is. Vagy mondd meg, hogy hivjak fel a rendor batyadat/sogorodat - es kerd meg egy haverodat, hogy jatssza el... Nem fognak pattogni tobbet.
Ha bizonyíthatóan tudtad, hogy 14 éves és feljelent az apa, akkor ügy lesz belőle.
Ha bizonyíthatóan nem tudtad a korát, csak az apa a zsaroláskor közölte, akkor semmi bajod nem lesz.
Remélem így volt, és megtartottad az sms-ket, levelezést stb.
Az is jó, amit írtak már itt: közöld az apával, mivel nem tudtad a korát a lányának, nem is követhettél el bűnt. De megkérdezed a családod, mert van köztük pár rendőr, ügyész, stb.. És ha továbbra is zsarolni mer, feljelented. És ne izguljon megtalálják.
Van ahol meg tudják nézni a telefonon történt kommunikációt.
A tőle kapott üziket archiváld!
Amilyen gyorsan csak tudsz, cserélj mobilszámot!
Az is lehet, h fake az egész, de az első kettőt akkor is jó ha megcsinálod.
Ne parázz nem fog feljelenteni, mert gyakorlatilag semmi törvénytelent nem követtél el. Az hogy leveleztél vele akár erotikus dolgokról is nem törvénytelen.
Én megmondanám neki hogy írja ki a Provident számát, hajtogasson belőle papírcsákót, és dugja fel a seggébe.
Egyébként ha nem akarsz vele beszélni szüntesd meg a csatornákat amiken elér. Mobilszámcsere, msn csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!