Meg lehet támadni az eltartási szerződést ha a szándék az volt hogy a többi örököst kizárják?
Figyelt kérdés
Anyukám halt meg,rákos volt,tudtom nélkül kötöttek szerződést testvéremmel,és jártam hozzájuk,segítettem amiben tudtam.Azt adták be nekem hogy rendbe fog jönni.Halála előtt 2 hónappal vallotta be tesóm hogy meg fog halni.Bár már régóta tudta,elmondta,csak nem merték elmondani.Tesóm csak annyiban segítette,hogy elvitte kocsival orvoshoz.Anyu főzött,takarított,mert tesóm tanult,és nem "ért rá".Én is vittem anyut orvoshoz,és főztem is neki.És kértem hogy hívjon ha akármiben segíthetek,de azt mondta nem kell,mert jól van.A temetés elmaradt,elhamvasztotta,és a Dunába szórta.Azt mondta ez volt a kérése(szerintem nem).Én csak ezek után tudtam meg hogy szerződést kötöttek.2011. nov. 25. 19:14
21/21 eee333 válasza:
de jó hogy nincs tesóm.
egyáltalán hogy jön ahhoz egy testvér hogy ne felezzen mindent amit a szülő hátrahagy ????
és miért mondta édesanyád hogy te ne örökölj semmit? oka volt erre? mert ugye ok nélkül mindkét gyerekére hagyja vagyonát az ember ?
lehet hogy valamiért neheztelt rád? mivel tőle már nem tudjuk megkérdezni neked kell tudnod hogy mi oka volt erre . valami miatt döntött így .de mi miatt ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!