Mi van akkor, ha egy cég nem válaszol az e-maileimre?
Létezik olyan törvény, hogy kötelező nekik x napon belül választ adni? Ha igen, akkor ez mennyi?
Mit tehetek ha mégsem kapok választ?
(Biztos, hogy létező címre küldtem, el is ment. Nem csúszott hiba a rendszerbe, ez a része rendben)
:))
Ez a részegen elküldött levél tetszett. Bár alkoholista ország vagyunk, szerencsére én magam nem tartozom a minden 10.-be.
A probléma közben megoldódott, mert kaptam választ. Igaz, hogy több nap kellett hozzá, de már tudom az okát is: Mivel nagy cégről van szó, ennyi idő kellett, míg eljut az illetékeshez. Én pedig a központi email címre küldtem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Rendben, majd vigyázok. Az egyik válaszoló is én voltam, bár látom, ezt kevesen hittétek el. (a 0%ból ítélve)
Pedig nem olyan hihetetlen dolog 2* regisztrálni. Kell hozzá 2 db email cím, ennyi benne a nagy trükk.
Ó, hogy a válaszolók mit hisznek el és mit nem, azzal ne foglalkozz.
A múltkor valaki megpróbálta elhitetni velem, hogy én egy szemét, aljas, skizofrén személy vagyok, és több válaszolónak feltüntetve magam szívatom őt.
Mindezt azért, mert az előttem válaszoló szintén ugyanannyi százalékos volt, mint én. :P
Hiába magyaráztuk mindketten, hogy külön személyek vagyunk. :D Szóval vicces, hogy neked meg azt nem hiszik el, hogy ugyanaz vagy. No comment. :D
*off vége, bocsánat érte, csak kikívánkozott. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!