Elmentem a sparba, fizettem az ő szerintük hamis 1000-ftal, Ki hívták rám a rendőrőket, motoztak s kihallgattak, Elvitték az 1000ftos bankjegyet kivizsgálásra, eltelt 1 hónap és kiderült hogy a bankjegy eredeti, mi a teendőm?
Ne vásárolj multiba. :D
Egy ilyen pénztárost meg ki kéne rugni.
Menj el,keresd meg a péztárost,és mondd meg neki,hogy fel fogod jelenteni.És írd meg milyen képet vág. :DD
A kávét kiköptem, úgy nevettem. :)))
A rossz hír, hogy nem tudsz perelni. Téged nem vádoltak semmivel, ha hamis lett volna a pénz, akkor is –mint azt sokat halljuk a hírekben- ismeretlen tettes ellen indult volna nyomozás. Ez nem véletlen.
Perelni akkor tudnál ha ellened vádat emelnek ne adja ég, elítélnek.
Ha hobbi, akkor persze futkoshatsz, hogy pár forint hasznot húzz a helyzetből, de sikered nem lesz.
Jó hír, pitiáner Oszkár díjat jó eséllyel a nevedre készítik.
Imádom, hogy az emberek a kötelezettségeiket elfelejtik, a jogaikat bezzeg nem.
Hogyne, kezdjél pereskedésbe, hidd el, hogy több pénzük van, és megvesznek egy olyan ügyvédet, aki még a szart is kiperli a seggedből.
Ez egy elég felesleges per, nem tudom, pontosan mit akarsz kihozni belőle?
Már az hagyján, hogy ugye első kérdés: kit perelsz be? (pénztárost? spart? rendőröket? KIT?), másrészt pedig mit követelsz? Azt ugyanis illene megmondani, hogy milyen sérelemért pontosan milyen ellentételezést kérsz... Van tipped erre?
Vagy beszéltél már esetleg ügyvéddel? Ügyvéd nélkül bele ne kezdj!
Jobban járnál, ha az ezresedet próbálnád visszaszerezni (nem olvastam végig minden hozzászólást, így nem tudom, azóta visszakaptad-e már), esetleg a Spar-ban próbálkoznál azzal, hogy levásárold, ha van bizonyítékod, hogy még mindig nem kaptad vissza. Ez is necces, mert hát ugye nem náluk van, de ha a boltvezetőnek van egy kis esze, akkor 1000 Ft-ból nem csinál gondot.
A pert esélytelennek látom, de hát te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!