Elmentem a sparba, fizettem az ő szerintük hamis 1000-ftal, Ki hívták rám a rendőrőket, motoztak s kihallgattak, Elvitték az 1000ftos bankjegyet kivizsgálásra, eltelt 1 hónap és kiderült hogy a bankjegy eredeti, mi a teendőm?
Az elöttem szóló rettenetes baromságokat írt.Felejtsd el.
Hanem:
Ha hamis vád miatt tegyél feljelentést az ügyészségen a pénztáros ellen.
ne jelentsd fel a pénztárost
benézte, ez van, te még nem tévedtél?
ha feljelented, bepereled mit nyerhetsz vele? nagyon semmit, maximum kirúgják a pénztárost, aki a minimálbérért gürcöl
egyébként semmi értelme nem lenne a pernek egyébként sem, nem kapnál kártérítést, akárkit jelentesz fel
2-vel előtte jól leírta, csak egy-két embernek ez nem esett le
4:10-es vagyok.
Dodi48-nak:Nem látod hogy nem érti.Mindenkit fel akar jelenteni.Semmi joga nem sérült előtte már leírtam.a 4:10-et viccnek írtam,szerintem kitűnik belőle.
4:10 vok!
Ebben az ügyben csak te nyilatkozol taknyosként.Értem hogy boldog lennél ha fel tudnál jelenteni valakit,de ha megkérdezik hogy konkrétan milyen kár ért,akkor mit mondasz?Úgy kezeltek mint egy bűnözőt,miért megbilincseltek?Elhiszem hogy kellemetlen volt,de értsd meg hogy ez nem peres ügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!