Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elmentem a sparba, fizettem...

Elmentem a sparba, fizettem az ő szerintük hamis 1000-ftal, Ki hívták rám a rendőrőket, motoztak s kihallgattak, Elvitték az 1000ftos bankjegyet kivizsgálásra, eltelt 1 hónap és kiderült hogy a bankjegy eredeti, mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen kártérítést kaphatok, mi a teendőm, megsértették az emberi jogomat?
2011. nov. 11. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Nincs nyert ügyed, törvényesen jártak el. Talán még a nyakadba varrnak egy rágalmazás pert is aztán nézhetsz.
2011. nov. 11. 23:32
 12/25 dizus ***** válasza:
84%
Mindenképpen jelentsd a fogyasztóvédelemnek.Ettől független jelentsd fel a spart is.Az is könnyen előfordulhat hogy tényleg hamis a pénz csak a rendőrök nem vizsgálták meg elég alaposan.Ha így van akkor később ejtsd a vádat a spar ellen és pereld be a rendőrséget.Meg persze azt akitől a pénzt kaptad.Ha pontosan nem tudod hogy kitől kaptad,akkor mindenkit jelents fel akitől esetleg kaphattad.Így kaphatsz egy rakás kártérítést.Nagyon sokan ebből élnek.Ha ismersz ilyen embert,akkor azt is jelentsd fel.
2011. nov. 12. 04:10
 13/25 dodi48 ***** válasza:
86%

Az elöttem szóló rettenetes baromságokat írt.Felejtsd el.

Hanem:

Ha hamis vád miatt tegyél feljelentést az ügyészségen a pénztáros ellen.

2011. nov. 12. 11:20
 14/25 anonim ***** válasza:
40%

ne jelentsd fel a pénztárost

benézte, ez van, te még nem tévedtél?

ha feljelented, bepereled mit nyerhetsz vele? nagyon semmit, maximum kirúgják a pénztárost, aki a minimálbérért gürcöl

egyébként semmi értelme nem lenne a pernek egyébként sem, nem kapnál kártérítést, akárkit jelentesz fel

2-vel előtte jól leírta, csak egy-két embernek ez nem esett le

2011. nov. 12. 12:25
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
nem 2-vel előtte, hanem 4:10-es
2011. nov. 12. 12:26
 16/25 dizus ***** válasza:
35%

4:10-es vagyok.

Dodi48-nak:Nem látod hogy nem érti.Mindenkit fel akar jelenteni.Semmi joga nem sérült előtte már leírtam.a 4:10-et viccnek írtam,szerintem kitűnik belőle.

2011. nov. 12. 13:28
 17/25 A kérdező kommentje:
ebbe az országba mindenki feljelent mindenkit ne vicceljetek már velem 4-vagy 5 ember átvizsgálta,hát nem hiszem hogy nem volt müködőképes a pénzvizsgáló? biztonsági őr,mindenki vizsgálgatta úgy kezeltek mintha bünöző lennék,ne taknyosok írjanak ide véleményeket.Értsétek meg nem lehetett egyezkedni,a lényeg az hogy Per-re viszem az ügyet.
2011. nov. 12. 13:40
 18/25 dizus ***** válasza:
57%

4:10 vok!

Ebben az ügyben csak te nyilatkozol taknyosként.Értem hogy boldog lennél ha fel tudnál jelenteni valakit,de ha megkérdezik hogy konkrétan milyen kár ért,akkor mit mondasz?Úgy kezeltek mint egy bűnözőt,miért megbilincseltek?Elhiszem hogy kellemetlen volt,de értsd meg hogy ez nem peres ügy!

2011. nov. 12. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Írj be a vásárlók könyvébe (minden boltban a vevők által könnyen hozzáférhető helyen kell tartani), a területileg illetékes jegyző köteles kivizsgálni a panaszod és értesíteni téged (is) a kivizsgálás eredményéről.
2011. nov. 12. 15:14
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
Olyan nincs, hogy pénzvizsgáló gép. Csak úgy szólok :D
2011. nov. 12. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!