Damu 6 év, Stohl 10 hónap? Hogy is van ez? Kész horror!
Stohlnak jó lenne a 10, csak nem hónap, hanem év, és akkor minden OK.
Akkor nagyjából elégedett lennék.
Ezt természetesen nem celebekre is ki lehet osztani hasonlóért.
Főleg azért, mert Damunál gyakorlatilag bemondásos alapon elhitték az erőszakot.
Stohlnál pedig csak takaróztak a Pali bácsi sérülésével, meg a hülye drogprevencióval. Azt senki nem nézte, hogy akkor is egy visszaeő alkoholista drogos, aki a tyúkeszű Ancsikájára akarta fogni az egészet. Szerintem már az is túlzás, hogy a baleset után az engedély nélküli vadászatot elsikálták, amikor kilőtt egy értékes szarvast más puskájával. Remélem szappanszedőt csinálnak belőle.
Mi ebben a horror?! Ez inkább tragikomédia.
Ha egy celeb piásan, narkósan autóval balesetet okoz, ahonnét aztán agyrázkódásra hivatkozva ( amire csak 1 éves kóma után emlékszik) meglép, de később megbánja - anyját, családját, kollégáit álldozatként feltüntetve - az megbocsájtható.
De ha valakit egy kétes, ill. ismeretlen múltú NŐ hírnév vagy anyagi érdekből nemi erőszakkal vádol annak a mai társadalomban vége. És itt nem számít, hogy melyik félnek van igaza és melyiknek nincs - vesztes mindig a férfi !!! (pl.:Dominique Strauss-Kahnt, az IMF volt elnöke)
tanulság: Igyál, piázz, narkóz! - legjobb óvszer az alkohol. (ha nem áll a szerszám nem vádolhatnak nemi erőszakkal)
És Császár előd?
Emberölés = 0év 0hónap 0 nap?
Hát igen tényleg durva h konkrét bizonyítékok hiányában 6 év... Meg én vhogy nem hiszek annak a nőnek, vhogy olyan gyanús ahogy beszél :/ Pedig én is nő vok, szóval nem a hapsi szolidaritás beszél belőlem.
Stohl meg, na azt hagyjuk is, mert egyszerűen szégyen az az ember ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!