Damu 6 év, Stohl 10 hónap? Hogy is van ez? Kész horror!
A Zsanett ügy teljesen más.Mert ott mindenki hazudott.A rendőrök kenőpénzt kértek,Zsanika felajánlotta nekik a természetbeli fizetést,majd otthon meggondolta magát és bosszút állt.Senki nem mondott igazat,mert a rendőrök ha igazat mondanak akkor is kapnak egy ötöst,na meg az asszony is...
De Zsanika végül így is felsült.
Nem szóltam le senkit...A magyar bíróságok kőkemény bizonyítékok alapján ítélnek.De egy ilyen esetben nincsen lehetőség más módon a bizonyításra.
Képzelj el egy helyzetet!
Adott egy agresszív 110 kilós férfi és egy 50 kilós nő egy lakásban.A férfi ad egyetlen tenyeres pofont a nőnek,és ráüvölt hogy térdeljen le,mert különben agyonveri.Az erőszak megtörtént...
Itt mi lesz a bizonyíték,ha nem a szakértő,meg a poligráf?
Na aki azt írja h szegény kis stohl elé csupán ugrottak, az gondolkodjon már! Na meg, ok én nem azt mondom, h Damu szent, és ok kezeljük most a feltételezés kedvéért bűnösnek!
Többet érdemel-e valaki aki megver egy nőt- mert az erőszakra semmi bizonyíték nincs- mint az aki 3x!!! okoz balesetet és mind a 3x akárki meghalhatott volna? Nem azt mondom HA Damu megverte azt a csajt- akinek egy szavát sem hiszem a nyilatkozatai alapján, bár nem voltam ott- akkor kapja meg ami jár, na de hogy a másik, a szerintem súlyosabb bűnt meg kb meg se torolja a bíróság, az felháborító! H miért? Hát inkább kapjak néhány pofont, azt örökre elkerülöm az illetőt, minthogy egy barom drogos karambolozzon velem és a szerencsén múljon az életem vagy halálom!
Szerintem a Zsanett-ügy nem kamu volt.
Stohl megúszta érdemtelenül.
Damu megússza végül, mert kiderül az igazság. Ne feledjétek, a csaj ha visszalép, nagyon megbüntetik. Már ha akarna sem másíthatja már meg a vallomását.
Sajnos az ilyen nők miatt nem hisznek azoknak a szerencsétlen nőknek, akiket tényleg nagy baj ér. Ezért is haragszom nagyon rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!