Nem adott számlát a varázsló. Ezt hol lehet bejelenteni?
Figyelt kérdés
A következő eset történt:
A beteg nagymamámhoz TÁLTOS varázslót hívtak (hiába tiltakoztam) és "felmérették a lakást" a "vízerek után"...
Sajnos nem voltam itthon amikor az eset történt, de a mágus elfelejtett számlát adni a 10 000 Forintos "beavatkozás" után...
Ha ezt naponta háromszor megcsinálja, akkor 600 000 Forintos fekete jövedelemre tesz szert. Cserében mindössze egy összefirkált négyzetrácsos lapot hagyott hátra, aminek a sarkára az adatait felírta.
Van egy olyan gyanúm, hogy esetleg valami szabálytalanság történhetett. Ebben az esetben mit lehet tenni?
2011. okt. 24. 10:53
21/21 A kérdező kommentje:
Nekem ezt a "hátam mögött" intézték. Amúgy aki ezt beveszi, azt én is oda fektetném. A varázslót pedig a várbörtön pincéjébe tenném, nehéz vasra verve....
2011. okt. 27. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!