Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem adott számlát a varázsló....

Nem adott számlát a varázsló. Ezt hol lehet bejelenteni?

Figyelt kérdés

A következő eset történt:

A beteg nagymamámhoz TÁLTOS varázslót hívtak (hiába tiltakoztam) és "felmérették a lakást" a "vízerek után"...

Sajnos nem voltam itthon amikor az eset történt, de a mágus elfelejtett számlát adni a 10 000 Forintos "beavatkozás" után...

Ha ezt naponta háromszor megcsinálja, akkor 600 000 Forintos fekete jövedelemre tesz szert. Cserében mindössze egy összefirkált négyzetrácsos lapot hagyott hátra, aminek a sarkára az adatait felírta.

Van egy olyan gyanúm, hogy esetleg valami szabálytalanság történhetett. Ebben az esetben mit lehet tenni?

2011. okt. 24. 10:53
1 2 3
 1/21 Andizsuzsi ***** válasza:
93%
Kérdez! A NAV-nál lehet bejelentést tenni, (lánykori nevén APEH).
2011. okt. 24. 11:04
 2/21 anonim ***** válasza:
13%

az az összefirkált lapocska sokat tud segíteni, nem szabadna vízéren feküdni és harman sávon, mert komoly betegséget okozhat. de olcsóbb egy kutyát és egy macskát bevinni a házba, mert azok is megtudják mutatni, hogy hol van vízér és hol nincs

én a számlával helyedben nem foglalkoznék, ha adott volna akkor nem csak 10 ezret kellett volna kifizetni

2011. okt. 24. 11:20
 3/21 anonim ***** válasza:
kérdező te most a számla miatt vagy mérges vagy pedig nem hiszel ebbe a vízéres dologban?
2011. okt. 24. 11:47
 4/21 A kérdező kommentje:

Na tessék, most az adminisztrátorok eltűntették a művelt adócsalót, aki látlelete volt az ország helyzetének. Ezt sajnálom.

Amúgy teljesen külön lapra tartozik a varázsló "tudománya", amiben én amúgy nem hiszek, de ez magángy.

Az nem vet fel jogi problmát, hogyha valaki varázslót, táltost, vagy sámánt hív a lakásába, aki azután ott "szeánszot" hajt végre... Azt nem bizonyítja semmi, hogy amit csinál az hasznos,de a megrendelő azt kapja, amiért fizetett. Hívhattak volna vudu varázslót is, vagy ördögűzőt... (Aki hülye, haljon meg...)

A gond inkább az, hogy sem nem igazolja semmivel, hogy ő jogosult ezt a tevékenységet végezni, de még számlát sem ad erről a "tevékenységről"..., csak elteszi zsebbe a 10 000 Forintot, egy egyórás "munkáért"...

2011. okt. 24. 12:32
 5/21 anonim ***** válasza:
1%
Ez most mért fáj neked? Én húsz év alatt soha senkinek sem adtam számlát, de ha egy hozzád hasonló senkiházi szarcsimbók elkezdene feljelentgetni biztos, hogy letépném a fejét és futballoznék vele.
2011. okt. 24. 14:48
 6/21 A kérdező kommentje:

Lám az előző válaszadóból előbújt a kultúra.

Bár a stílus alapján egy csálányt sem adnék a kezedbe, nehogy elrontsad, vagy elveszítsed...

2011. okt. 24. 15:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szintén "mágusipari tanuló"...
2011. okt. 24. 15:18
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Kedves utolsó, pont az ilyenektől, mint tőled fordul fel sokaknak a gyomra otthon. Nem járulsz hozzá a közterhekhez, csak a minimummal, és amikor orvoshoz mész, csodálkozol, ha azt mondja az orvos, hogy hozz magaddal kötszert, mert náluk elfogyott (az egy másik kérdés, hogy azt a keveset, ami volt, meg ő lopta el). Amikor a nyugdíjad meg kevés lesz, akkor meg majd mész segélyért? Ki fogja fizetni? Én nem, mert én már nem otthon élek.
2011. okt. 24. 15:20
 9/21 A kérdező kommentje:
Én is szervezem már az elutazásomat...
2011. okt. 24. 17:10
 10/21 A kérdező kommentje:
Miért csak az én munkámból fizessék a nyugdíjtól az orvoson át a segélyekig a létező összes kiadást, ami csak létezik?
2011. okt. 24. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!