Nem adott számlát a varázsló. Ezt hol lehet bejelenteni?
A következő eset történt:
A beteg nagymamámhoz TÁLTOS varázslót hívtak (hiába tiltakoztam) és "felmérették a lakást" a "vízerek után"...
Sajnos nem voltam itthon amikor az eset történt, de a mágus elfelejtett számlát adni a 10 000 Forintos "beavatkozás" után...
Ha ezt naponta háromszor megcsinálja, akkor 600 000 Forintos fekete jövedelemre tesz szert. Cserében mindössze egy összefirkált négyzetrácsos lapot hagyott hátra, aminek a sarkára az adatait felírta.
Van egy olyan gyanúm, hogy esetleg valami szabálytalanság történhetett. Ebben az esetben mit lehet tenni?
az az összefirkált lapocska sokat tud segíteni, nem szabadna vízéren feküdni és harman sávon, mert komoly betegséget okozhat. de olcsóbb egy kutyát és egy macskát bevinni a házba, mert azok is megtudják mutatni, hogy hol van vízér és hol nincs
én a számlával helyedben nem foglalkoznék, ha adott volna akkor nem csak 10 ezret kellett volna kifizetni
Na tessék, most az adminisztrátorok eltűntették a művelt adócsalót, aki látlelete volt az ország helyzetének. Ezt sajnálom.
Amúgy teljesen külön lapra tartozik a varázsló "tudománya", amiben én amúgy nem hiszek, de ez magángy.
Az nem vet fel jogi problmát, hogyha valaki varázslót, táltost, vagy sámánt hív a lakásába, aki azután ott "szeánszot" hajt végre... Azt nem bizonyítja semmi, hogy amit csinál az hasznos,de a megrendelő azt kapja, amiért fizetett. Hívhattak volna vudu varázslót is, vagy ördögűzőt... (Aki hülye, haljon meg...)
A gond inkább az, hogy sem nem igazolja semmivel, hogy ő jogosult ezt a tevékenységet végezni, de még számlát sem ad erről a "tevékenységről"..., csak elteszi zsebbe a 10 000 Forintot, egy egyórás "munkáért"...
Lám az előző válaszadóból előbújt a kultúra.
Bár a stílus alapján egy csálányt sem adnék a kezedbe, nehogy elrontsad, vagy elveszítsed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!