Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyetértesz azzal, hogy...

Egyetértesz azzal, hogy Császár Előd embert ölt és nem kapott semmit, Stohl Andrást pedig börtönbüntetésre ítélték?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A drogozás és halálos kimenetelű baleset mellett még biztosítási csalás is volt, mert nem volt a kocsiján kötelező, amit a baleset után akart visszamenőleg megcsinálni. Szerintem ez volt a legpofátlanabb ítélet amiről hallottam. És még fel van háborodva, ha valaki sértegeti.
2011. szept. 11. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Azt a nagyképü szart örökre el kellene tiltani még az élettől is! Még sidogált is annyira megbánta a tettét! Arcátlan gazember! Meg az ilyen törvényt alkalmazó bíró is!
2011. szept. 11. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Császárnak minimum 10-at, STOHL-nak min. 2 évet kéne ülni.

Nekem a kétszeresét kéne, mivel nem vagyok "celeb".. -.-'

2011. szept. 11. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Azért, mert valaki híresség, ugyanúgy vonatkoznak rá a törvények mint az átlagemberre.

Császárnak egyszerűen jobb ügyvédje volt, aki bizonyára jól meg is lett fizetve. De mégis kénytelen volt elhagyni az országot, mert mindenki "fújt" rá, sőt, volt hogy arcon köpték az utcán. Megérdemelte volna a dutyit, de mázlija volt és megúszta. De az emberek megvetését, azt nem.

Stohl is megérdemli, mert a tettéért felelnie kell. Amúgy semmi bajom vele, jó színésznek tartom, de ez ettől független és hibát mindenki elkövet. Különben ugyanúgy alkalmazzák majd kiszabadulás után a színházba, tévében, mint előtte.

Kíváncsi lennék, hogy a a fiú, aki könyves cégnél dolgozott és véletlenül halálra gázolt több embert is, az kapott-e büntetést. Véletlen emberölésért pláne megérdemelné ő is. De az ő ügyében is ment a szerecsenmosdatás. Nem is hallani róla.

2011. szept. 11. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Előd kéne hogy legyen a Stohl cellatársa, a cella kulcsát meg be kéne ejteni a Dunába...
2011. szept. 12. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Én egyáltalán azt nem értem, hogy Császár Elődnek honnan volt annyi pénze akkortájt jobb ügyvédre mint Stohlnak, amikor hozzá képest akkor is egy senki volt a hírességek között. Csak egy celeb volt, átmenetileg felkapott énekes, zenész. Stohl is megérdemelte ettől függetlenül a büntetést, de Cs. Elődre minimum 5 évet sóztam volna harmadolási lehetőség nélkül.
2012. jan. 6. 23:06
 17/17 anonim válasza:
100%
A kilencvenes években korruptabb volt az igazságszolgáltatás mint manapság. Valószínűleg ezért úszta meg olyan olcsón. Sokan viszont nem tudják, hogy Előd már korábban is okozott balesetet. Egy gyalogost ütött el a zebrán. Császár akkor azt állította, hogy nem ő vezette az autót, hanem a barátnője.
2013. márc. 22. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!