Átvertek neten. Mennyi esélyem van a per megnyerésére?
"Egyébként a 8 napos szabály a távollévők között létrejött szerződésekre vonatkozik, a lényege, hogy a vevő nem tudja előre megnézni, mit vesz. "
Pontosan, jól írta a válaszoló!
Ha pl. futár hozta volna, vagy csomagban küldik (és egy cég küldi, aki számlát ad stb.) akkor van értelme erről a 8napos visszavételről beszélni.
Per, ekkora összeg miatt?
Hát, feljelentheted, mert lehet, hogy nem csak téged vert át, és akkor tudnak nyomozni ellene.
De csak ezért per.. a perköltség jóval nagyobb lenne, mint amennyit veszítettél.
"Ez az hogy nincs papír:S "
Ez viszont borít mindent. Mivel bizonyítod, hogy egyáltalán megvetted tőle a telefont? Ha a nevén van a teló, még ő is felnyomhat, hogy elloptad tőle...
Köszönöm mindenkinek.
Sajna a kijelzővel az a baj hogy néha jó néha nem mert utángyártott ramaty.50x kell ki be kapcsolni a telefont mire jólesz.Mert ha sikerül akkor ha nem zárod le a kijelzőt addíg jó amíg csak akarod.Erre ügyelt a szemét és a laikus bnőmnek így adta oda.Papír nincs,tudom hogy ezt nem nyerhetem meg.De ez egy 50 éves vén paraszt volt szó szerint.Írtam neki egy smst hogy fellet jelentve stb... hátha megijed.Ennyi esélyem van.Ha meg nemsikerül akkor megcsináltatom.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!