átvertek mit tehetnék?
Ez a klasszikus tanulópénz. Az expressz.hu-n sok ilyenbe bele tudsz futni... Máskor személyes átvétellel kérd, ha ebbe az eladó nem egyezik bele, akkor már gyanús az ügylet...
Tényleg nem fogod tudni bizonyítani, hogy nem az volt a csomagban, hiszen a te állításoddal szemben a feladó állítása lesz. Emellett honnan tudod, hogy ki volt a feladó. Mert lehet, hogy csak "ráírt" valamit a postai feladóvevényre.
ha utánvéttel vetted, akkor szerintem a csomagon rajta kell legyen valahol a feladó címe, hisz oda küldik vissza neki a pénzt.
hívd fel és fenyegessed meg feljelentéssel.
6:28-at folytatva:
Ha meg van minden darabja a csomagolásnak és a tartalomnak akkor azt visszamérve megállapítható, hogy menetközben változott a súly vagy már feladáskor így indult. Ha utóbbi és netán bizonyítani tudnád, márpedig utána lehet nézni szerintem neten, hogy egy ilyen mélynyomó milyen súlyban van, ki lehet következtetni, hogy eleve nem adta fel a cuccot.
Tanulópénz: utánvétel esetén is a postás előtt ki kell nyitni a csomagot. Főleg akkor ha esetleg érülést látsz rajta.
Nem megnyugtató, de cégem kapott úgy küldeményt, hogy csak az üres(!) fa láda érkezett meg. A tartalom a feladó cégnél volt Svédországban. Másnap ott volt a hiányzó alkatrész! Sűrű elnézés kérés mellett.
Postán reklamáld meg, hogy mi történt. ( Esetleg próbáld meg letiltani a kifizetést, bár erre kicsi a remény illetve lehet, hogy 0. ) Ezt szerintem mindenképp megtehetnéd. Ha visszajön a reklamáció eredménye mehetsz a rendőrségre. Ha jól tudom 10eFT felett már büncselekmény a csalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!