Nagyon átvertek! Mit tehetnék ilyen esetben?
anyira bánom,a fejemet tudnám a falba verni!!!!annyira elő tudta adni magát,és én még a "szerencsések" közé tartozom.ismerek két olyan embert akit még hasonlóképpen húzott le.az egyiktől 3,5 milliót,a másiktól másfelet.
a másik ami még urva,hogy a bank hogy adhat hitelt nekem 1hetes munkaviszonyra?és ők hogy vezethettek félre?bár aki intézte ő "valamilyen okból" kifolyólag már nem dolgozik ott.(szerintem pihen a hűvösön)
Én egy kukkot nem értek az egészből....
Milyen bank, milyen kártya, kitől mit vonnak? Így nem lehet válaszolni, ha a kérdés sem világos...
A bank ebben az esetben egy valamit tehet veled: Feltesz bárlistára. 8 Feltétel: minimálbért meghaladó tartozás 90 napon keresztül, te esetedben az összeg kimerítve meghaladja a minimálbért, kérdés, hogy a 90 nap mikor telik le ) Mivel nincsen tulajdonod, nem tudja végrehajtásként visszaszedni as pénzét. ( Viszont ha bárlistára kerülsz te sem tudsz egy jó darabig kölcsönt felvenni )
Egyet nem értek: ha a Te nevedre készült a kártya, azt hogy tudta ő átvenni?
Nem bizti hogy a hüvösön pihen... lehetett beépített ember is aki aztán felmondott...
Jó lenne előszedni azt is..
Mellesleg én nem vágom ha a cég számlájáról vonnák, akkor a cég nevére kellene szólnia a bankkártyának!!
Egy bankkártyához tudtommal egy számla tartozhat, ha a te nevedre szól a kártya akkor a te számlád tartozik hozzá!
Az meg valóban furcsa hogy hogyan tudta hazsnálnia bankkártyádat, de szerintem nem meglepö a beépített banki ember ki adta az adatokat...
A "cib" nél pl minden kódot egy paksamétában tárolnak az ügyfél szerződésével együtt...
Marha amatőr, bárki megnézheti...
Meg az egész már messziről büzlik!
Minek egy cégnek hitelkártya, ha van pénze...
:D:D:D
Akkor a sima kártya is elég amin nincs hitelkeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!