Anyukák! Mit lehet tenni ha átvertek a Teszveszen?
1/22 anonim válasza:
Szia.Nem anyuka vagyok csak teszvesz vásárló.Hát az nagy baj... próbáld meg felvenni az illetővel a kapcsolatot ha nem reagál akkor ha jól emlékszem van valami ahol be lehet jelenteni a dolgot...de utána kérdezek a nővérem jobban ért hozzá...
2010. nov. 5. 10:12
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:-)Az a gond,hogy 30.000Ft az összeg és már vagy 20 vevő adott negatívat neki ma sőt mi több fel is van már függesztve!Miért függeszthetik fel? Azt írják hogy nekik sem jelentkezik......
3/22 anonim válasza:
Elvileg van olyan menüpont,ahol meg tudod nézni a címét. Én is szoltam ott vásárolni,de csak kisebb összegért. Pont ilyen okokból nem vennék drágán semmit,főleg előre fizetve. Esetleg megkérdezhedtem mi volt a neve és mit vettél?
2010. nov. 5. 10:21
4/22 kisnita válasza:
Én is jártam hasonlóképpen. A tesz-vesz sajnos nem segít semmiben, nagyot csalódtam bennük. Írtam nekik hogy mi a helyzet, küldtem levelet a partnernek, de nem reagált arra sem. Utána azt mondták hogy nyomtassam ki az aukciós oldalt és vigyem be a polgármesteri hivatalba ott indíthatok polgári pert de közel sem biztos hogy eredményes lesz. Itt 2 ezer Ft ról volt szó úgyhogy nem mentem be, így is van elég bajom nem akarok bíróságra járni. De azért 30 ezerért már simán perelnék.
2010. nov. 5. 10:23
5/22 A kérdező kommentje:
Telefont vettem és még jó páran......lelépett egyszerűen szerintem!Az a helyzet hogy több százezer Ft lehet a zsebében mert mindenki telefont vásárolt töle(20-50ezer Ft-ig) és már vagy 20 negatívja van a mai napon ,eddig csupa pozitívja volt ezért mertem belevágni......nem tudom mit tegyek:-(((
6/22 anonim válasza:
Ilyenkor vedd fel a kapcsolatot a teszvesszel és ők segítenek...most böngésztem a fórumot meg mindent de ilyenre nem találtam választ de írj nekik szt segítenek!
Sajnálom h így jártál =(
2010. nov. 5. 10:39
7/22 anonim válasza:
Azt hiszem ő már bepróbálkozott ilyesmivel az expresszen is ugyan ezt csinálta onnan kitiltották, valószínű így ment át a teszvesz-re, a pofám leszakad hogy hova fajul a világ!!!!
Van rendőr ismerősöm megkérdezem tőle mit lehet ilyenkor tenni... Ha megtudtam valamit majd írok még.
2010. nov. 5. 10:51
Szerintem simán lehet rendőrségi feljelentést is tenni. Esetleg megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot a többi tesz-vesz károsulttal, és közösen feljelenteni. 30.000 Ft-nál már a rendőrség is simán bevonható.
2010. nov. 5. 11:26
teszvesz == vatera.
köcsög patkány az egész. nem segítenek semmiben, szarnak rád magasról. meg is mondják, amint leütötted a terméket, onnantól kezdve nem az ő hatókörük.
nekik csak az a fontos, hogy az eladó fizessen nekik listázási pénzt meg jutalékot. akire sok a negatív azt függesztik ez alap.
bezzeg az ebay. Ég és föld. Paypallal fizetsz, ha nem kapod meg az árut, akkor vissza lehet szívni az eladótól a pénzt, az ebay ha kell utánajár ott külföldön, hogy mi történt, segít. Krva nagy bajban lesz a vatera meg a többi ha az ebay bejön ide márpedig jön.
2010. nov. 5. 11:35
Leírnád az illető felhasználónevét? Csak mert énis most vettem telefont és épp most utaltam át. Köszi.
2010. nov. 5. 12:25
Kapcsolódó kérdések: