Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni? Jogászok,...

Mit tudok tenni? Jogászok, segítenének? Csúnyán átvertek!

Figyelt kérdés
2 hónapra adtam 2 millió Ft-ot kölcsön egy (utólag kiderült: alvilági) nőnek. Írtunk kölcsönadási szerződést. Ami fedezet adott, az egy gyűrű volt, amiről azt állította, hogy fedezi az összeget.A gyűrű értéke 28 ezer Ft. 6 hónap telt el azóta. Akkor volt egy hiteles háza, ami 60 milliót ért, 30 millió hitellel. Most átíratta az anyja nevére, tulajdona nics, minimálbérre van bejelentve. Megáll a csalás büntette?? Még ő fenyeget, hogy agyonver, ha feljelentem. Kórházból-kórházba járok, mert rákos beteg vagyok. És az utolsó pénzemet csalta ki, és nincs egy fillérem sem ügyvédre. Köszönöm, ha valaki segít!!
2009. dec. 12. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok jogász de én azt tanácsolom hogy akkor is menj el rendőrségre és jelentsd fel.Azért ekkora butaságot csinálni.Remélem tanultál belőle.
2009. dec. 12. 10:24
 2/10 anonim válasza:
Szintén nem vagyok jogász.Azonnal menj el a rendőrségre tegyél feljelentést, nagy-összegű csalás és életveszélyes fenyegetés címszóval!Ez bűncselekmény!Amennyiben beigazolódik a vád, valószínűleg leültetik a hölgyet!Polgári perben vissza perelheted a pénzt vagy eladhatod a követelést egy behajtócégnek!Nagyon fontos ,hogy volt e tanú a szerződés megírásakor valamint a fenyegetésnél!És persze a hölgy bűnügyi előélete is!Az hogy a hölgy mennyire fizetőképes az sajnos fontos, mert egyhamar nem látod a pénzt, ha nincs mit elkobozni tőle!Mindenképpen menj el egy büntetőperes ügyvédhez is, kb. 5000-ért elmondja mit tegyél és vállalja e a z ügyet!Sok szerencsét!
2009. dec. 12. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen "nép ügyvédje" szolgáltatás. Itt írnak róla: [link] de a keresőbe is beírhatod, kiad egy csomó linket. Kérj segítséget tőlük, minél hamarabb.
2009. dec. 12. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Rendőrség-feljelentés, egyértelműen. Lehet, hogy mást is átvert.
2009. dec. 14. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha feljelentem, agyonveret. Hidd el, nem csak ígérgette.
2009. dec. 14. 23:09
 6/10 kalmangabor ***** válasza:
100%
Hát, akkor nincs mit csinálni, ne jelentsd fel! Várd meg, míg megadja a pénzt. Bár erre a történet alapján kevés esélyt látok. Rendőrségi feljelentés. Mást nem tudsz tenni, ha szeretnél az üggyel valamit kezdeni.
2009. dec. 15. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél? Érdeklődni lehetne azért a rendőrségen, legfeljebb mégsem jelented fel.
2009. dec. 16. 13:30
 8/10 A kérdező kommentje:
13:30 Nem döntöttem még. Félek, és csak sírok egyfolytában, nem bírom abba hagyni...
2009. dec. 16. 23:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor, interneten kérj ügyvédi tanácsot, ezt találtam hirtelen, de van több ilyen lehetőség még, keress rá!

[link]

2009. dec. 17. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólás. Írt egy nagyon kedves "ingyen-portálos" ügyvéd egy felszólító levelet a lehúzósnak, melyre ma jött ugyanúgy egy ügyvédi válasz a liba megbízásából, hogy nem értik miről beszélünk, én tartozok nekik. (gondolom az ügyvédi költséggel? vagy nemtom mivel!) És ez az ügyvédnő - korábban - ráadásul bírónő volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (google) Mi a jóistenben lehet manapság még hinni-bízni????
2010. márc. 4. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!