Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek érdemes perelni?

Szerintetek érdemes perelni?

Figyelt kérdés

juli 21.én voltam először Sztk.ba nőgyógyásznál, akkor megállapította az orvos, hogy 7 hetes terges vagyok. Nem számolt naptárral, csak Ultrahanggal, sem vérnyomást sem pulzust,sem súlyot,semmit nem mért.Elküldött vérvizsgálatra meg kardiologushoz. amikor visszamentem az eredményekkel már másik orvos volt,ő fogadott, megnézte az eredményeket megirta a küldőpapirt a védőnőhöz és ennyi.Meg sem vizsgált, holott mondtam neki hogy enyhe hőemelkedésem van( 37,8 körül mozgott). Ez egy héttel az első vizsgálat után volt.augusztus 4.én ismét elmentem orvoshoz, arra panaszkodva hogy enyhén vérzek.Ismét az a doki volt aki előszp alkalommal a leleteimre nézett de meg sem vizsgált.Ezuttal csinált ultrahangot,és megnézte a melleimet. Azt mondta 8 hetes vagyok. Mondtam hogy az nem lehet mert külföldön voltam a párom nélkül.És amugyis 21.én az orvos szerint 7 hetes voltam, ami nekem reálisnak tűnt.Ő erősködött az igazáról.Megállapitotta hogy felfáztam, és gyógyzert irt rá.Azt mondta a láz is ezért vam.Másnap erősen véreztem,korházba vittek, ahol megállapitották higy a babám 6hetes és 1 napos magzatnak felel meg. Meghalt...Hogy lehet hogy nem látta az orvos?

Nem pénzt akarok, csak nem tudom hogy praktizálhat ilyen orvos?

2011. aug. 15. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, ezek ilyenek, sajnos.
2011. aug. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!