Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » TIGÁZ kötbért érdemes megvétózni?

TIGÁZ kötbért érdemes megvétózni?

Figyelt kérdés
540000 forint büntetést szabtak ki, holott tudom, hogy az órám nem volt manipulálva. Hová forduljak? Érdemes másik szakértő véleményét kikérni? Fogyasztóvédelem? Vagy fizessek, mert úgysem engednek jottányit sem?
2011. szept. 21. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ügyvédet keress! Kössetek bele mindenbe! Független volt-e a szakértő, szakszerűen történt-e a leszerelés, korrekt-e a jegyzőkönyv? Ilyesmik. Fogyasztóvédelmi blogokon gyakori téma, nézz utána.
2011. szept. 21. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát...ha én lennék a helyedben, és tudnám ,hogy nem csináltam semmit, akkor fel sem merülne az, hogy fizessek nekik.

Szakértői vélemény, fogyasztóvédelem..minden járható utat végig kell nyomni.

Ha pedig kiderül az igazad, akkor kártérítést kell kérni. Mindenről kérj számlát (szakértő, stb...)

2011. szept. 21. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!