Be lehetne perelni ezért a fogorvost?
Figyelt kérdés
Az iskolámnk nincsen saját fogorvosa, hanem egy másik iskola fogorvosához járnak a diákok. Elmentem betömetni a metszőfogamat mert az volt a le égetőbb, mivel lyukasvoltés már több helyen voltam de sose tömték be mondván a hátsókkal kell kezdeni. Lényeg, hogy betömte, úgy hogy közben beszélgetett a kolegájával kb oda se figyelt. Egy volt kb fél éve, MoST iszonyuan fáj, és valószínü gyökérkezelni kell meg miegymást csinálni mivel úgy tömte be hogy nem tisztitotta ki rendesen, alatta "rohadt" tovább a fogam. Most ilyenkor mivan, be lehet ezért perelni?2011. okt. 4. 23:43
1/7 anonim válasza:
Lehet de sok értelme nincs
Az ilyesmi előfordul, gyakrabban mint gondolnád
2/7 A kérdező kommentje:
dehát ez nincs rendjén. nem végzi normálisan a munkáját és ezzel másoknak árt.
2011. okt. 5. 00:05
3/7 anonim válasza:
Olyan is van hogy nem az orvos a hibás, mégis gyökér kezelni kell egy fogat később. Miután a gyökérkezelés sem vezet eredményre, kihúzzák, és akkor derül ki hogy egy gennygóc lapult a gyökércsúcson, ami nem volt látható még röntgennel sem, és az ilyen fog eleve nem menthető meg. De az első lépés mindig a fog megmentésére irányul.
4/7 anonim válasza:
NEm vagyok fogorvos, így nem tudom, mik pontosan ennek a buktatói, de nem véletlen járnak az emberek maszek orvoshoz!!!
5/7 anonim válasza:
A mai világban természetes hogy az ember magánrendelésre megy, legyen az bármi is. Ott az ember biztos abban hogy úgy bánnak vele a pénzéért ahogy elvárja.
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó. ha már így van időd fölösleges válaszokat írkálni, válaszolj már a kédrdésemre is ! köszi.
2011. okt. 6. 17:55
7/7 anonim válasza:
Rendben. Felesleges beperelned, mert semmilyen bizonyíték nincs arra hogy hibát vétett. Meg ez amúgy sem akkora dolog mint amikor valakinek tévedésből levágják a lábát, mert összecserélték a betegek kartonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!