Ha a fiam betöltötte a 18-at, törvényesen kitehetem a lakásból?
B+, komolyan ezért akarod kitenni??? Jó hogy nem dobod el a gyereked, mert nem olyan szép, mint Leonardo Dicaprio, vagy nem elég magas...
Mit vársz tőle?? Legyen élete végéig magányos, soha ne ismerhesse meg a szerelem érzését, ne találjon társat, és szégyenkezve, boldogtalanul éljen le egy életet, mert a jó édes anyukája beleszól, kivel kefél???
Tudod mit, remélem amit 18 lesz, összeköltözik a barátjával, és lelép, mielőtt kidobhatnád.
20:39 (aki linkelt)
A Kérdező csak képletes írta, hogy melegbár lenne a lakásból, mert gondolom meleg barátok jönnének ott össze. Te meg szó szerint vetted?
"nandras válasza:
csak nem ugyanaz a kérdező, -amúgy szülőnek nemigen nevezhető emberszabású lény- aki valamelyik nap a fiát pofozta fel azért, mert bevallotta, hogy meleg..?"
Igen, én vagyok az.
"Nem kérlek számon, hogy milyen anya vagy. Megvan rólad a véleményem! Remélem a fiad kapcsol és még idő előtt elköltözik tőled!"
Én az apja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!