Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha leütöm, engem bűntettek...

Ha leütöm, engem bűntettek volna meg?

Figyelt kérdés
a minap a tescoban leszólított egy 60 körüli férfi és megkérdezte, hogy van-e a közelben motoros bolt. válaszoltam neki és megkérdezte hogy hány éves vagyok. mondtam hogy 18 leszek. utána megkérdezte hogy van-e b.nőm. mondom van. megkérdezte hogy gyúrok-e, és mondtam hogy igen. (a beszéd során "kicsim"nek nevezett.)és utána megfogta a bicepszemet és megkérdezte hogy szoktam-e önkielégíteni. erre belém jött az ideg és majdnem bevertem neki egyet, de nagy volt a tömeg és csak elküldtem a köcsög kur.a anyjába. ha megütöttem volna, megbüntettek volna? milyen bűntetés lenne? és neki?
2011. júl. 15. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez nem zaklatás valahogy,hogy ilyeneket kérdez?

Minek megütni?

Ha bolond(beteg)annak elég nagy baj az,ha meg kötekszik,mit érdekel?Minek lesüllyedni egy kötekedő szintjére?

2011. júl. 15. 21:36
 12/16 anonim ***** válasza:

@20:18

Egy kis szövegértési problémád akadt, szerintem.

Legkevésbé sem támad kedvem lelőni azt, aki nem szimpatikus. De ha valaki odajön feleslegesen dumálni, és felszólításra sem megy el (amit első körben megteszek), ne adj isten hozzám is ér, akkor ne panaszkodjon, ha kap.

2011. júl. 16. 20:47
 13/16 anonim válasza:

Kb. 8 éve leütöttek az utcán. Tettem feljelentést, de nem lett belőle semmi. Pedig kórházba is kerültem, agyrázkódást kaptam, és az eszméletemet is elvesztettem. A pasi bement utána feladni magát, de azt mondták neki, hogy amíg én nem teszek feljelentést, addig nem tudnak semmit csinálni. Miután megtettem, azután sem csináltak semmit.

Úgyhogy leüthetted volna. Kb. 2x behívnak és lezárják az ügyet. Ennyit a rendőrségről

2011. júl. 16. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Magyar"rend"őrök...

De a magyarokat tudjék lőni,ha tüntetnek a Gyurcsány ellen,meg lőni is fogak,ha tuntetnem az Orbán ellen.

De ha valakit leütnek az utcán,akkor ott nem csinálnak semmit!

2011. júl. 16. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Soha nem csinálnak semmit, csak az önbíráskodás maradt, ideje ráébrednünk.

A rendőröket megvették, pont az ablakom alatt volt egy találkozóhely, beállt a cigánymerci meg a rendőrfókusz, aztán ment a terefere meg a cserebere. Ezek után ne várjanak tiszteletet senkitől.

Az a néhány becsületes kivétel meg leplezze le a többit, vagy jobban jár, ha pályát változtat, ha nem akar általánosítás áldozata lenni.

2011. júl. 16. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha dizsiben odamész egy csajhoz,és megkérdezed:

"Szia bébi, előtte táncolunk?", akkor mit szólnál, ha erre pofán vágna egy boxerrel?

Amúgy Amerikában egyre gyakrabban használják a "meleg-pánikot" védekezésnek gyilkossági és erőszakos ügyekben. Tehát van alapja a kérdésnek, de semmilyen egészséges jogfelfogású ember nem adna neked igazat.

[link]

2011. júl. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!