Ez büntethető? Persze mások is csinálják de őket még nem büntették
Figyelt kérdés
Ha a saját oldalamra myvipről teszem ki mások képét kizárólag azokét akiknek elég "furcsák és 18 asok a képei"2010. aug. 21. 20:07
1/9 anonim válasza:
ha csak szimpla képeket kitennél azzal nem lenne gond
de ha 18 alattiak 18 karikás képeit teszed ki azzal lehet gond, jobb oldalak ezt külföldi domaninnel oldják meg, de így is vigyáznak. sztem ha ilyet akarsz, akkor a legjobb ha nem írod oda az illető nevét. Onnantól meg olyan képet raksz fel amilyet akarsz, elvégre nyilvános oldalon volt megosztva.
2/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ
2010. aug. 21. 20:59
3/9 anonim válasza:
Hasznàlj vpn -t és kész azután semmivel nem nyomoznak le .
5/9 A kérdező kommentje:
azt jó lenne tudni :D
2010. aug. 22. 14:35
7/9 anonim válasza:
A kérdésre a válasz: igen, büntetendő.
8/9 anonim válasza:
Igen én feljelentelek, csak merj egy okkultistát kitenni;)
9/9 A kérdező kommentje:
tennék én de úgy látszik annyi tehetségem van a weblap szerkesztéshez mint az ortt nek a jó munkához
2010. szept. 23. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!