Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön a földrajz tanárom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a földrajz tanárom. Szerintetek mit csináljak? Ez nagyon gáz? Mit tudtok a tanár-diák kapcsolatokról? Bűntethető? Minden érdekel a témával kapcsolatban!

Figyelt kérdés
Idén kezdtem ebben az iskolában.És a földrajz tanárom (szerintem) jóképű .Egyszer meg is említettem 2 osztálytársamnak,akik azóta folyamatosan ezzel cukkolnak..És már kezdem nagyon beleélni magam,és egyre jobban megtetszik a "pasi".Nem mondhatnám idősnek,mivel 32 éves.Én 19 éves vagyok,és alapjáraton jobban szeretem az "érettebb" pasikat.Sajnos nem érettségi tárgyat tanít,így hetente csak egyszer van vele óránk.
2009. okt. 3. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Az én szabályom, hogy soha semmilyen esetben sem randizok munka társakkal.

A tte esetedben a tanár egyfajta " munkatárs ".

Ha végeztél a sulival, nyugodtan kezdeményezhetsz.

De amíg oda jársz, ne.

2009. okt. 3. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Én férfi vagyok, de általános iskola után sikerült lefeküdnöm a gyönyörű 28 éves rajz tanárommal:):). Szóval, kérdezd meg, hogy ráérne e valamikor korrepetálni. És ha nincsenek sokan, sőt csak ti ketten kérdezősködj, h pl mikor van a tanár úr születésnapja? Dobd be a nőies oldalad, és vegyél fel egy csinos őszi ruhát. Kérdezd meg, hogy mit csinál szabadidejében. Egy idő után venni fogja a lapot, és vagy belemegy vagy nem. Nekem kedvezett a szerencse, neked ugyanezt kívánom:)
2009. okt. 3. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
a tanár-diák kapcsolat miatt kirúghatják a tanárodat (ha kiderül). a korodból ítélve úgyis hamarosan érettségizel, várd ki míg elballagsz, aztán ha akkor is így bejön, akkor már teperhetsz.
2009. okt. 3. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
középiskolában, nappali tagozaton nem lehet tanárnak diákkal viszonya.
2009. okt. 3. 22:43
 5/10 anonim válasza:
Felejtsd el! Én együtt voltam a tanárommal majdnem 2 évig. Ebből fél évet tanított engem aztán kilépett.És végül megtudta az egész suli tiszta gáz volt. Nem lehetett kimenni az utcára. Jó volt egy tanárral lenni csak a rajongás hamar elmúlt, Így a szerelem is...
2009. okt. 4. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
2.válaszoló menjél már a kamu válaszaiddal...hülyegyerek majd biztos egy 28éves tanár lefekszik egy 14-15 éves diákkal...
2009. okt. 6. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

20:41

figyi, el vagy te varázsolva vagy nemtom hol élsz, de bizony VAN ilyen !!! Én magam is tudok 15 és 28 -as párosításról ....

2009. okt. 14. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:

NA és akkor most erre varrjatok gombot, én 15 éves se voltam még, nyári gólyatáborban voltunk, és hát a tesitanár faházában "rekedtem" éjszakákra nem is egyszer. Mindehhez még a kaikadás kedvéért hozzá teszem, a tesi tanár egy frissen végzett 24 körüli srác volt és hát én is fiú vagyok :-) ooopss

Azóta meg 2 gyermekes családapa, nem tudom mi ütött bele, de bizony elég jól elvoltunk ....

2009. okt. 14. 18:44
 9/10 anonim válasza:
OMG!
2009. okt. 15. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:

22:43

Ezt honnan tudod ennyire baromi biztosan? Akkor azért igen sok tanárt ki lehetne rúgni, de jogszabályilag én meg nem tudok ilyen korlátozásról, max ferde szemekkel néznek a kollégái, de ha elmúlt 14 a diák, akkor jogi akadály nincs tudomásom szerint.

Vagy esetleg te tudsz valami más jogszabályról?

2009. okt. 15. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!