Diszkrimináció-e a naturisták jogainak korlátozása magántavon?
Második:neked is igazad van,bár nem nyilvános strand,hanem magánterület,ahol évtizedekig kijelölt naturista rész volt.
A kútásás macerás,és bár nagyon sokan vagyunk,a munkával hamar elkészülnénk,de az úszás azért érdekes lenne egy ásottban. :)
09:20vagyok
részemről még az is rendben lenne, hogy legalizálják az utcán. érdekes dolog lenne egy nudista város nyáron.
hogyan viselik(viselitek) naturisták, ha valakinek feláll a szerszám gy ilyen helyen?
09.20. Szia
Vannak olyan helyek Magyarországon is,ahol több száz naturista is összegyűlik egy helyen,kissé hasonlóan az általad elképzelt városhoz. :)
A több évtized alatt még soha nem láttam merevedéssel "bajlódó" nudista férfit.Egyszerűen azért,mert pont nem az erotikáról szól az egész.Ha mégis előfordulna valakivel,gondolom hasrafekszik,vagy verset mond magában.
Nő vagyok,tehát nem érintett a témában. :)
19.02.
Köszi,igen mi is így gondoljuk,nincs panasz,elfogadjuk,csupán érdekelt volna a véleményetek.
Egyébként tegnap derült ki,hogy a tulaj maradt a régi,csak a bérlője új. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!