Ha a vatera kiadja a tartozást a behajtókak, akkor jelenlegi 500 ft tartozásomból mennyi lesz amit még felszámolnak?
Figyelt kérdés
sajnos megfeletkeztem róla és 21 napot meghazadta, 3 nappal ezelőtt adták ki, de most azt se tudom hogy hogy vegyem fel a kapcsolatot velük
köszi a segítséget!
2011. jún. 9. 15:13
11/13 anonim válasza:
A vatera ir mailt errol, nem? Hogy hogyan kell nekik befizetni. NEm ertem, milyen infod hianyzik.
12/13 A kérdező kommentje:
Az hogy átadták a behajtóknak a levelük szerint, és ott még lesznek plusz költségek, és egy szót nem írnak arról hogy ezeket honann tudom meg meghogy hogy érem el a behajtókat
2011. jún. 9. 15:42
13/13 anonim válasza:
Ugy, hogy a behajto majd is Neked vlevelet, és abban lesz egy csekk, és az elérhetőséguk.
De ha mar megirtak, hoyg kiadtak behajtonak, akkor nem irtak meg a behajto cég nevét és elérhetoségét??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!