Ha a vatera kiadja a tartozást a behajtókak, akkor jelenlegi 500 ft tartozásomból mennyi lesz amit még felszámolnak?
Figyelt kérdés
sajnos megfeletkeztem róla és 21 napot meghazadta, 3 nappal ezelőtt adták ki, de most azt se tudom hogy hogy vegyem fel a kapcsolatot velük
köszi a segítséget!
2011. jún. 9. 15:13
1/13 anonim válasza:
A vaterának nincs behajtója az egész cég egy rohadtnagy kamu, és csak fenyegetőzni tudnak, nekem még 2006 ból is vannak elmaradt értékelések meg befizetetlen dolgok aztán csak az emileket küldözgetik...
2/13 anonim válasza:
Mellesleg a regisztrációm sem köthető személyhez, mert úgy vettem valakitől, aki már rég elhúzott ausztráliába.
3/13 A kérdező kommentje:
De aza gond hogy le van tiltva az accom is :S
Tehát akkor nemküldenek számlát ilyen 3-4 ezres adminisztrációs vagy milyen hülyeségről?
2011. jún. 9. 15:21
4/13 anonim válasza:
Ha küldenek se tulajdonits neki jelentőséget, én mondjuk még sosem kaptam.
5/13 A kérdező kommentje:
tehát ha befizetném azt az 500-at akkor lehet feloldanák a veterámat?
2011. jún. 9. 15:23
6/13 anonim válasza:
Én azért a helyedben befizetném. 500 forint nem a világ vége és azért jobb elővigyázatosnak lenni, mint egyszer nagyon pofára esni :)
7/13 anonim válasza:
Ekkor mar kb. 2500 Ft ugyintezesi dijat adnak hozzá. Amugy en sem tudom, mi lesz ezutan, én nem fogom befizetni, mert jogtalan a kovetelesuk,a behajto cegnek is megirtam, megtelefonaltam, 1 honapja suket csend van azota.
8/13 A kérdező kommentje:
és úgy körülbelül aki már jártasabb ebben milyen gyorsasággal kamatozik? Mert nemakarom hogy egyszercsak ha nem kamu akkor legyen egy 30000-es számlám xd
2011. jún. 9. 15:29
9/13 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy gyarapodjon az összeg, akkor fizesd be.
10/13 A kérdező kommentje:
be is akarom de honann tudom meg hogy hova kell meg mennyit??
2011. jún. 9. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!