Vatera Szabályzat? Mit tegyek?
Licitáltam egy termékre és megnyertem.
Viszont közbe jött valami ami miatt nem tudom megvenni.
Az eladó mit tud tenni?
Szóltam neki is de ő ragaszkodik a vatera szabályzathoz :S :3/12 pont és a Ptk. 211. §)és a szabályzat megtagadása esetén történő jogi következményekről.
nem fog jogi útra lépni ez biztos. csak üres fenyegetés. kapsz egy negatívot vagy semlegest ami valóban jár.
mond neki, hogy küldjön az előtted licitálónak második lehetőséget.
te pedig ne licitálj ha nincs meg rá a keret. milyen termék volt és mekkora összeg?
"mond neki, hogy küldjön az előtted licitálónak második lehetőséget."
Ilyet nem tud csinálni.
"Ilyet nem tud csinálni."
nah és miért nem?
Ne haragudj de undorítóak az ilyen emberek, te okozol másnak kárt, de persze az már derogál, hogy megtérítsd. Fordított helyzetben, ha te lennél a másik oldalon gondolom, akkor meg te lennél felháborodva.
Viseld a következményeket!
oké igen én vagyok a hibás de nem tudhatja senki hogy nekem mi jött közbe és miért nem tudom kifizetni.
Rendeltem már vaterán és soha nem volt még velem ilyen.Sajnos most közbe jött pár dolog elég nagy összeget kellett kiadnom így is. Nem hiányzik még egy peres dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!