Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mivel büntetnétek ezt a saját...

Mivel büntetnétek ezt a saját gyerekeikkel fajtalankodó "emberpárt"?

Figyelt kérdés
16 év fegyház elég két kisgyerek egy életre való megrontásáért?Hol volt az óvoda,iskola?Semmit nem vett észre senki???Ilyenkor nem kutakodik a gyámhivatal,a családgondozó?Létezik,hogy a szexuális zaklatásnak nem voltak jelei,amit a pedagógusoknak észre kellett volna venni?Képtelenség.Egyszerűen nem hiszem el,egy gyerek az "ilyet" elmondja,panaszkodik,vagy nem is tudom, de valamit csinál,hogy jelt adjon.
2011. máj. 19. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így mindjárt barátibb az a 16 év, nem? Utolsó voltam.
2011. máj. 19. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
A kivégzés kegyes lenne. Túl gyorsan vége!
2011. máj. 19. 22:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez a kalodás tetszik,jó ötlet.Nem ártana törvénybe hozni.
2011. máj. 19. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ejnye-bejnye,mit meg nem engedtek magatoknak!

A máig érvényes álliberális kettősmérce nevében egy helyi kaszttal azért különbséget illene tennetek!

Ennek a HHH (azaz:halmozottan hátrányos helyzetű) beltenyészetnek, megélhetési népcsoportnak az ilyen és efféle mentalitás a kultúrájához tartozik! Aztán majd jól megmondják nektek az ámerikás emberjogi aktivisták,hogy ti milyen kirekesztő, rasszista gonoszok vagytok!

A ti fantáziátokat kenterben veri,ami ezeknek a természeti népeknek elfogadott. Viccek se születnének ilyenek és hasonlók:

Egy cigányasszony 10 kölykivel masírozik végig a városban,

kegyetlen hangerővel.

Megszólítja őket helyi rendfenntartó:

- Csókolom, de zajosaknak tetszenek lenni. Kié ez a sok gyerek?

-Há kérem, ez mind a enyimé!

- Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?

- Há a nagyját a zapja, az apraját meg a nagyja.

Én ezekkel minddel kivételt tennék.Elküldeném őket a korlátlan lehetőségek hazájába:védjék őket ott!

2011. máj. 20. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Hú, de le vagyok maradva! Mi történt? Linkelne valaki?
2011. máj. 20. 10:46
 16/18 tetris ***** válasza:
100%
Valahol olvastam, hogy a kóterban az elitéltek tudják egymásról, hogy ki miért ül. Ha kitudódik, hogy ezeket miért sittelték le, nem lesz nyugtuk egy percig se. Mert az ilyeneket még a sittesek is megvetik, és büntetik is őket rendesen. Szerintem bízzuk rájuk a megoldást. Vannak a kóterban igazán helyes kigyúrt, tetkós, nagyfxú cigók, majd azok gondoskodnak a kellő büntetésről.
2011. máj. 20. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"tetrisnek"

Szép napot! Múltkor,rokkantnyugdíjas ügyben reagáltál a kérdésemre, azóta kereslek,kutatlak!,eddig eredménytelenül.

Kérlek,ha nem a "zaklatás" kategóriába sorolsz,kérlek,találj meg te,

mert én nem tudom ennek hathatós módját!

Köszönettel:suspectus

2011. máj. 20. 12:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak a baj az,hogy a börtön szabályok szerint ezeket nem tehetik be az elitéltek közé.Mivel az egyenlő lenne a kivégzésükkel,igy elfogják különiteni(sajnos)Bizom benne,hogy a smasszerok kitalálnak valamit,és "véletlenül kint felejtik" mondjuk az udvaron őket egy fél órácskára.
2011. máj. 20. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!