Tanácsra lenne szükségem?
ugyan, ne törődj vele, járnak ide tanoncok akik azt hiszik, hogy az élet a PTK és BTK könyvre épül, azt hiszik, hogy szentírás és minden normális ember betartja, illetve, hogy működik. hát nem így működik.
viszont a pénzed jogilag tényleg nem tudod visszaszerezni, csak nem hivatalos módszerekkel.
"minden normális ember betartja, illetve, hogy működik. hát nem így működik."
Igen, minden normális ember betartja. aki nem az deviáns. A rendőr pedig pont a deviáns emberekkel foglalkozik. Ahogyan te is írtad, jogi úton nem tud mit tenni. Miért vagyok én itt mindennek összehordva? Mert előbb leírtam?
A törölt hozzászólások között, már olyanokról beszélgettek, hogy a 30.000Ft-os verőlegények pontosan megcsinálnak mindent amit kérsz.
Nem vagyok sem tanonc, sem nőtlen, és jobb, hogy itt fejtettem ki a véleményem, mint a való életben, mikor rendőrt hív a sértett. Akinek ez nem tetszik, az szeretne börtönbe menni, vagy oda juttatni a kérdezőt.
Szerintem pedig az a gyerekes, aki beledumál a Törvények,jog fórumba, háttértudás nélkül. Gondolom jogi segítséget várt a kérdező.
De, hogy megnyugtasson kérdező, én is elítélem az ilyen becsapós embereket, a környezetemben is jártak már így, nekik is azt mondtam, hogy mi a hivatalos, és nem azt, hogy verjük agyon, és menjünk börtönbe.
Azt mindannyian tudjuk,hogy mivel jár bárkit megveretni stb. éppen ezért felesleges volt jelenteni.
De már nagyon elkanyarodtunk a kérdésemtől, mivel már másról megy a téma.Köszi mindenkinek a választ.
Nem szeretnéd megveretni, csak ráijeszteni.
Erre értelmes válasz a 45%-tól:
Karcolják össze az autóját.
Ekkor szóltam közbe. Akármit csinálsz vele ami fizikai, vagy anyagi kárt okoz, azért te fogsz felelni. Ezt hívják Önbíráskodásnak, plusz még pár bűncselekmény, a súlyától függően.
De ez a kérdés egy lerágott csont, és nem is kívánok veszekedni. A te érdekedben jelentettem, és töröltettem kérdéseket, ha ezt sem látod, akkor nyugodtan kérdezd meg 45%-ot, hol vannak ezek az olcsó emberek.
Nekem is volt egy hasonló esetem. Én úgy kaptam vissza a pénzemet, hogy két barátnőmmel elkaptam az adósomat és felvettem a beszélgetésünket, amelyben megkértem, hogy ugyan adja már vissza a kölcsön adott pénzemet.Szerencsémre az adósom szépen nyilatkozott, hogy meg fogja adni, csak mér egy kis türelmet kér. Na én ezt a felvételt megmutattam neki és közöltem vele, hogy ráadásul még a két tanú is itt van és igazolják a bíróságon, hogy tartozik nekem. Megfenyegettem hogy feljelentem mert most már van bizonyítékom is.Nem kellett feljelentem hamarosan hozta a pénzemet.
Próbáld meg te is ezt a módszert . Ha nem jön be akkor pedig jelencsd fel . Remélem elfogadja a biróság a hangfelvételt és a két tanút akik igazolják, hogy tartozik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!