Mit tennétek a helyemben? Tanácsra lenne szükségem!
Ha ennyire vérzel, hogy vérszegény is vagy, akkor elöbb a vérszegénységed kellene a babavállalás előtt rendbehozni.
Szerintem szedd addig a fogamzásgátlót, amég nem jön helyre a vérképed. A gyerekvállalás azért az egészségedre ne menjen. Arról nem is beszélve, hogy az injekcióban adott vas nagyon fájdalmas. Én a terhességem alatt azt kaptam.
Én nem szednék. Egyszer egy helyettes nőgyógyászhoz mentem, ő azt mondta, hogy igazából minden ilyen problémára van valami természetes anyagokból készült gyógyszer, csak éppen a dokik 99%-ának könnyebb a fogamzásgátlókat felírni, mint felkutatni az éppen legfejlettebb terméket, ami itthon is kapható. Én a helyedben kicsit utána járnék, hogy erre a problémára nincs e valami ilyen készítmény.
Ha más nem, bemennék egy "zöld" boltba és kikérném az eladó tanácsát, gyógyteák ezreit lehet kapni, biztos létezik olyan, ami erre is jó lehet, max neked nem jön be, na bumm... de legalább megpróbáltad. :)
Ha fél év múlva babát szeretnétek, én addig biztosan nem szedném a gyógyszert, viszont ahogy előttem is írták a vérszegénységnek utána járnék. Nem biztos hogy pont a bő menstruáció okozza, lehet helyretudják állítani fogamzásgátló szedése nélkül is, a mennyiséget pedig ezzel a pár alkalommal gondolom kibírod.
Teszem hozzá én is fogamzásgátlót szedek, de nekem a mennyiségén nem igen változtatott, viszont a görcseimet teljesen megszüntette.
Én amúgy is a természetes dolgok híve vagyok amíg lehet, az más kérdés, hogy nekem görcs témában egyik természetes készítmény sem használt, míg barátnőimnek igen. Lehet te is így jársz, de addig sem ülsz tétlenül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!