Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most inkább sajnálnunk kéne...

Most inkább sajnálnunk kéne Stohl András?

Figyelt kérdés

Már 27 millió forintot fizetett ki a károsultaknak? :O

De a bácsi megbocsátott...

2011. ápr. 11. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
MÁR drogprevenciós programokban vesz részt fiataloknak saját TAPASZTALATAI alapján! ÉS nem lesz börtönshow! :)
2011. ápr. 11. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
azt a fattyat kocsi után kéne kötni, miután aláírta a teljes vagyonelkobzását...
2011. ápr. 11. 21:11
 13/19 BlackSword ***** válasza:
65%

Szerintem ez a 2év 4hónap is egy igen enyhe büntetés... Példát kellett volna rajta statuálni, hogy kapkodjanak a fejükhöz a celebek, hogy ők sem állnak a többi ember felett... Én simán a maximumot adtam volna neki, ha a bíró lettem volna...

Bár irónikus volt, amikor kiszavazó sót vezetett a tv-ben... Közbe meg ellene folyt egy beszavazó egy másfajta villába... Ott dögöljön meg... Mocskos állatja...

2011. ápr. 11. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes ilyen sóhajtozós elcsukló hangú interjúja után egyre ellenszenvesebb lesz számomra. Sőt, azok is, akik a kollégái közül körbenyalogatják. Ezzel a nyavalygással nagyon nem segít a helyzetén. A másik, hogy mindig a hozzátartozóit emlegeti, hogy "jaj, velük mi lesz?". Biztos nem fognak belerokkanni és a híd alatt kikötni.

És ami még gusztustalan, hogy megjelentek olyan cikkek is, ahol még a bácsi volt szinte idiótának beállítva.

2011. ápr. 11. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan vettétek ezt a 27 milliót?
2011. ápr. 11. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a retek klubon ez adják.
2011. ápr. 11. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ige, én 2 millióról tudok.
2011. ápr. 11. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt annak az anyja pi@ája 27millió forintja,ugyan honnan lett volna?Annyira felkapott szinész azért nem volt.Én sem sajnálom mert éppen azok az emberek meg is hallhattak volna.Az ember ilyenkor mindig arra gondol,hogy ennyi erővel az én fiam lányom anyám apám IS lehetett volna a sértettek helyében,mert miért ne?
2011. ápr. 12. 01:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
ÜlőVilág
2011. ápr. 12. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!