Most inkább sajnálnunk kéne Stohl András?
Már 27 millió forintot fizetett ki a károsultaknak? :O
De a bácsi megbocsátott...
Szerintem ez a 2év 4hónap is egy igen enyhe büntetés... Példát kellett volna rajta statuálni, hogy kapkodjanak a fejükhöz a celebek, hogy ők sem állnak a többi ember felett... Én simán a maximumot adtam volna neki, ha a bíró lettem volna...
Bár irónikus volt, amikor kiszavazó sót vezetett a tv-ben... Közbe meg ellene folyt egy beszavazó egy másfajta villába... Ott dögöljön meg... Mocskos állatja...
Minden egyes ilyen sóhajtozós elcsukló hangú interjúja után egyre ellenszenvesebb lesz számomra. Sőt, azok is, akik a kollégái közül körbenyalogatják. Ezzel a nyavalygással nagyon nem segít a helyzetén. A másik, hogy mindig a hozzátartozóit emlegeti, hogy "jaj, velük mi lesz?". Biztos nem fognak belerokkanni és a híd alatt kikötni.
És ami még gusztustalan, hogy megjelentek olyan cikkek is, ahol még a bácsi volt szinte idiótának beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!