Most inkább sajnálnunk kéne Stohl András?
Figyelt kérdés
Már 27 millió forintot fizetett ki a károsultaknak? :O
De a bácsi megbocsátott...
2011. ápr. 11. 20:25
1/19 anonim válasza:
nemkéne, egyáltlán. Ő is ember semmiféle kiváltsággal sem rendelkezik. 2év4hó jogos, sőt...
3/19 anonim válasza:
"Már 27 millió forintot fizetett ki a károsultaknak"
Ott voltál, láttad? Elhiszed?
4/19 anonim válasza:
én még többet adtam volna neki, hiszen közszereplő, hogy vegyünk így róla példát. De amúgy nem zavarna, ha nem állítanák be őt, mintha szegénykének börtönkbe kell mennie, vagy ha nem vezetne műsort stb.
5/19 A kérdező kommentje:
Volt miből. Jut is, marad is. El. :)
2011. ápr. 11. 20:32
6/19 anonim válasza:
Hát olvastam a celebtársai nyilatkozatait, ők egy emberként sajnálták. De én egyébként a bácsit sajnálom, tényleg tönkre lett téve. Ő ugyanis az idős kora ellenére a balesete előtt nem nyavajgott, nem segélyből élt, hanem a munkájából el tudta tartani magát, és ettől fosztotta meg egy részeges drogos bohóc egyszer s mindenkorra. Zöldséget termelt, és azt hozta be és árulta (néha a lányával együtt) a Lehel piacon. A szüleim onnan személyesen is ismerték.
7/19 anonim válasza:
Sajnálni? Azt sajnálom, hogy nem egy fának ment és halt meg részegen.
9/19 anonim válasza:
27 millióért engem is elüthetne. Nem tudjátok merre jár-kel? Csak hogy tudjam hol ugorjak elé:D
10/19 anonim válasza:
Sajnálni ugyan lehet, de ezért még nem lenne szabad "elvonatkoztatni" a cselekménytől, és a következménytől.
Én sajnálom, de nem enyhítenék neki egy napot sem, hanem keményen leültetném vele egy jó kemény börtönben az utolsó napot is.
Így sajnálva is lehet ücsörögni, nem kizáró ok. A bácsit meg tartsa el, mert őt is sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!