Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit keres még Stohl András...

Mit keres még Stohl András szabadlábon, ráadásul a tévéképernyőn?

Figyelt kérdés

Nézzük csak úgy hirtelen: Ittas vezetés, drogfogyasztás, garázdaság, életveszélyt okozás (akár gyilkossági kísérlet is lehetne) ráadásul TÖBBSZÖRÖS visszaeső!

Gondolom én,mint hétköznapi senki,már gyorsított eljárásban 5-6 éves letöltendőmet ülném. Csak nekem szúrja ez a szemem?

2011. márc. 23. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs elég pénzed ügyvédre és nam az RTL Klubnál dolgozol! A nézettségért mindent megtesznek. Addig húzzák az ügyet amíg lehet. Mindenkit megvesznek kilóra /rendőr, ügyész, bíró/ és a végén nem lesz az ügyből semmi és még a perköltséget is az állam fizeti.
2011. márc. 23. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen országban élünk... Vérlázító, de ez van...
2011. márc. 23. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kimosta magát egy dolog.

Az már viszont rémísztő, hogy az rtl továbbra is alkalmazza. Mindezt a nézetségi adatok mögé bújva.

Ha ezen a vonalon megyünk tovább akkor legyen kvízműsor valami szociopata sorozatgyilkos vezetésével, na annak aztán tényleg lenne nézettsége.

Igénytelenek vagyunk, ez van.

2011. márc. 23. 20:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah,én is már azt várom,mikor lesz valami talkshow egy többszörös gyilkos vezetésével.
2011. márc. 23. 20:36
 5/8 krameri ***** válasza:
55%

Nem Amerikában vagyunk, szóval itt nem kap ennyiért senki életfogytiglant. És hihetetlen, de a bíróság független, így jogszerűen jártak el, bárki más tette volna, minden bizonnyal ugyanennyi büntetést kap. Az viszont tényleg gyalázatos, hogy ezután egyből berakják az első adandó műsorba vezetőnek.

De nekem nem ez szúrja a szemem, hanem, hogy mi a fenéért kell ezzel foglalkozni? Naponta 20 ilyen történik a világban(sajnos), azokon mégse háborodik fel senki. Ugyanolyan mint a Bakács, naponta több száz lopás történik, azokról mégse beszél hónapokig egy fél ország. Bulvár az egész, direkt erőltetik, hogy mindenhol erről beszéljenek, hogy megvegye a sok hülye az újságukat, eltartva ezzel a lapot, és a sztárt, akiről írhatnak. Ez a szomorú, hogy ha negatívan is, de foglalkozol vele(Stohllal), és nem tudod, hogy ezzel neki teszel a legnagyobb szívességet, őt támogatod!

2011. márc. 23. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A sok hülye meg benyeli, és a GYIKen is erről kérdezget! :)
2011. márc. 23. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen erkölcsi normákat állít így ez a tv csatorna amelyik ilyen embert alkalmaz, főműsoridőben és talán 12-es karikával a sarokban? " Apa én miért legyek jó, amikor a bácsi is rossz volt és a tévében is szerepelhet?" Mondjuk, az a műsor amit vezet is egy fos!
2011. márc. 23. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Most kapott 2év 4hónapot nem jogerősen, sajnos és még van arca fellebezéshez!
2011. márc. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!