Mit keres még Stohl András szabadlábon, ráadásul a tévéképernyőn?
Nézzük csak úgy hirtelen: Ittas vezetés, drogfogyasztás, garázdaság, életveszélyt okozás (akár gyilkossági kísérlet is lehetne) ráadásul TÖBBSZÖRÖS visszaeső!
Gondolom én,mint hétköznapi senki,már gyorsított eljárásban 5-6 éves letöltendőmet ülném. Csak nekem szúrja ez a szemem?
Hogy kimosta magát egy dolog.
Az már viszont rémísztő, hogy az rtl továbbra is alkalmazza. Mindezt a nézetségi adatok mögé bújva.
Ha ezen a vonalon megyünk tovább akkor legyen kvízműsor valami szociopata sorozatgyilkos vezetésével, na annak aztán tényleg lenne nézettsége.
Igénytelenek vagyunk, ez van.
Nem Amerikában vagyunk, szóval itt nem kap ennyiért senki életfogytiglant. És hihetetlen, de a bíróság független, így jogszerűen jártak el, bárki más tette volna, minden bizonnyal ugyanennyi büntetést kap. Az viszont tényleg gyalázatos, hogy ezután egyből berakják az első adandó műsorba vezetőnek.
De nekem nem ez szúrja a szemem, hanem, hogy mi a fenéért kell ezzel foglalkozni? Naponta 20 ilyen történik a világban(sajnos), azokon mégse háborodik fel senki. Ugyanolyan mint a Bakács, naponta több száz lopás történik, azokról mégse beszél hónapokig egy fél ország. Bulvár az egész, direkt erőltetik, hogy mindenhol erről beszéljenek, hogy megvegye a sok hülye az újságukat, eltartva ezzel a lapot, és a sztárt, akiről írhatnak. Ez a szomorú, hogy ha negatívan is, de foglalkozol vele(Stohllal), és nem tudod, hogy ezzel neki teszel a legnagyobb szívességet, őt támogatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!