Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok a halálbüntetésr...

Mit gondoltok a halálbüntetésről? Ellene vagy mellette vagytok?

Figyelt kérdés

azért érdekel a kérdés, mert szerintem a halálbüntetés szükséges lenne Magyarországon. több okból is:

1, az olyan kéj-és gyerekgyilkosok, akik 20 évig börtönben ülnek, biztosan nem jobb mentális állapotban kerülnek ki onnan, hanem még sérültebbek lesznek

2, sokan közülük visszaesnek és veszélyt jelentenek az állampolgárokra, nincs helyük köztünk

3, a tényleges életfogytiglan pedig egy vagyonba kerül az államnak, hiszen egy szigorított őrzésű rab kb 10 millió forintba kerül évente, (ha nem több) és ezt a pénzt költhetnék inkább arra, hogy lakáshoz juttassák a fiatalokat. biztos vagyok benne, hogy a költségvetés jórésze elmegy a rabokra. főleg a veszélyes életfogytiglani rabokra

4,nekik is jobb lenne meghalni, mint 50 évig börtönben lenni. legalábbis ha én választhatnék...

szóval kíváncsi vagyok mit szóltok a felsoroltakhoz.

2011. márc. 3. 12:37
1 2 3 4
 31/31 doboszoli ***** válasza:

Off. De kénytelen vagyok.

-aki akar fegyvert szerezni rossz célra, megoldja

-ha kap valaki fegyvert, szám szerint a nevére írva, vigyáz rá, és nem adja sem a cigónak, sem a kis Renátónak.

-ha tudják, hogy LEHET fegyver a portán, meggondolja a megélhetési kéregető, hogy bejöjjön-e, baltával.

-inkább ülök én másért, mint más üljön értem

2011. márc. 6. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!