Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tűzijátékozást, hogy lehetne...

A tűzijátékozást, hogy lehetne betiltattatni?

Figyelt kérdés
Senkinek se jó. Se annak akinek babája van, se annak akiknek kutyájuk van vagy egyáltalán állatuk, az időseknek sem és minket is zavar 23 és 29 évesen...
2010. dec. 31. 22:19
1 2 3 4
 21/32 Cory Rose ***** válasza:
77%
Érdekes én is bpesten lakom, itt éjfélkor álltak neki, mostanra már alig lehet bármit is hallani és éjfél előtt is tök kuss volt. Rossz helyen laksz.
2011. jan. 1. 00:52
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
kibírom én is,csak felém ne dobják meg az udvarba mert akkor feldugom a seggükbe a petárdájukat
2011. jan. 1. 01:16
 23/32 anonim ***** válasza:
55%
Én meg lesz@rtam 42346x, pedig nem robbantgattam.
2011. jan. 1. 06:27
 24/32 anonim ***** válasza:
77%
Tudod, engem a petárdák, tűzijátékok nem zavartak, de az már igenis zavart, hogy az egyik unokatesóm kéretlenül, hívatlanul, pofátlanul beállított reggel fél 7-kor.
2011. jan. 1. 09:47
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tűzijáték hozzá tartozik a Szilveszterhez.Esetleg még az augusztus 20-ai tűzijátékot is be akarod tiltatni,mert zavar pár kutyát,meg pár idős nénit?Már az is kompromisszumos megoldás,hogy a petárdát betiltották.Hogy a kérdésre válaszoljak:Be kell nyújtani egy formailag megfelelő aláírásgyűjtő ívet az OVB-hez,amit az hitelesít.Ha népszavazást akarsz,akkor 200 000 aláírást kell összeszedni 4 hónap alatt,valójában 250 000-et érdemes,mert szinte biztos,hogy egy csomó hibás lesz.A másik lehetőség,hogy csak népi kezdeményezést csinálsz,annak az a lényege,hogy a Parlament köteles megtárgyalni az ötletet,de természetesen nem köteles megszavazni.Ehhez 50 000 aláírás kell 2 hónap alatt.De szerintem ennél ezerszer értelmesebb dolgokra is lehet aláírást gyűjteni.
2011. jan. 1. 10:45
 26/32 fegyvernepper ***** válasza:
77%
Szerintem a petárdát nem kellet volna betiltani, mert néhány hülyegyerek nem szakszerüen használta... én már legalább 3000-ret eldobtam, de még egy se robbant a kezembe... Amugy meg simán ki lehet birni... :D
2011. jan. 1. 11:55
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg a Red Bull Air Race budapesti futamának betiltását nem te kezdeményezted, kérdező? Mert arra sokan haragszunk.
2011. jan. 1. 13:52
 28/32 bumbi02 ***** válasza:
100%
évente 1-2x kibirható (aug 20. -hivatalos tüzijáték, dec 31. meg házi) nem tudom mi ebben a gond. a kisbabát nem kell akkor kivinni a tüzijáték alá, panelházba és azér egy villámdörgés hangosabb, azt is tiltsuk be? hülyeség. évente 1-2x bird ki és kész.
2011. jan. 1. 17:32
 29/32 anonim ***** válasza:
64%

Egy tűzijáték már 1300 Ft-ért is megvehető, akinek nincs pénze, az legfeljebb nem vesz 2 cigit, és már mehet is a tűzijáték. A legjobb az, hogy szerintem szép. Egyszer egy évben ki lehet bírni, pedig nekem kutyám van, és budapesti vagyok.

Ha meg férfi vagy, akkor nagyon gondoskodó lehetsz, mert a férfiak szeretik a látványos dolgokat.

F/22

2011. jan. 2. 00:25
 30/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy tűnik, benned van a hiba, a kutyád élvezi, sokakat nem zavar, békélj meg vele, ma már úgysincs zaj. Én nem zajongtam, a 9. emeletre nem veszek tűzijátékot, de mindig van 1-2 csapat, akik a lakótelep játszóterének a focipályáján megcsinálják a lakóknak a tűzijátékot, még senki nem panaszkodott errefelé (Bp. 15. ker.), én éjfél után nem sokkal lefeküdtem aludni, pedig akkor még durrogtattak, gond nélkül elaludtam, fél 7-kor ébredtem fel, amikor az unokatesóm betoppant, de aztán vissza is aludtam, nagyon fáradt voltam.
2011. jan. 2. 13:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!