A tűzijátékozást, hogy lehetne betiltattatni?
Figyelt kérdés
Senkinek se jó. Se annak akinek babája van, se annak akiknek kutyájuk van vagy egyáltalán állatuk, az időseknek sem és minket is zavar 23 és 29 évesen...2010. dec. 31. 22:19
1/32 Cory Rose válasza:
Azért egy évben egyszer csak ki lehet bírni...
3/32 anonim válasza:
Törvénnyel. De csak nektek nem tetszik, meg még pár sorstársatoknak, a többiek valahogy tudnak benne gyönyörködni.
4/32 Réti bubuzér válasza:
Hácc pl az én babámat nem nagyon zavarja, pedig már egy ideje durrogtatnak...
5/32 anonim válasza:
Sehogy, egy évben egyszer van, viseld el. Tolerancia.
6/32 anonim válasza:
Menj a francba(ez személyes vélemény volt).
Nem értem, hogy 1, azaz EGY évben EGYSZER miért nem lehet ennyit kibírni.
7/32 anonim válasza:
Engem a hátsó szomszéd hülye duhajkodása, ami áthalatszik a falon jobban idegesít, mint a tűzijáték.
8/32 anonim válasza:
Hát hallod, 26 éves vagyok, 6 nimfapapagájom van (piszok jó a hallásuk), az első néhány rakétára még felkapták a fejüket, de aztán most már oda se figyelnek, esznek szundikálnak, játszanak, énekelnek, pedig folyamatosan durrogtatnak odakint, és engem se zavar, 1 évben 1-szer ki lehet bírni.
Írt egy kisbabás is, hogy a babát ugyancsak nem zavarja, hát akinek a gyereke vagy állata megkergül emiatt, az valamit rosszul csinál és nem a rakétákkal van baj.
9/32 A kérdező kommentje:
Az a baj nem csak 1 évben 1x kell kibirnom...
Csak annyit írok budapest!!! Itt kb6 óta FOLYAMATOSAN!!! megy.
2010. dec. 31. 23:13
10/32 anonim válasza:
Mindent ki lehet bírni... Ez is csak a pénzről szól, óriási üzlet van benne. Viszont ez az esztelen durrogtatás igenis sok állatra nagyon rossz hatással van, sok kutya halálra rémül és menekül a hang elől, nem véletlenül kóbor el annyi állat ilyenkor. A balesetekről már nem is beszélve, hogy minden évben odaveszik 1-1 ujj, vagy valakinek a szeme világa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!