Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tűzijátékozást, hogy lehetne...

A tűzijátékozást, hogy lehetne betiltattatni?

Figyelt kérdés
Senkinek se jó. Se annak akinek babája van, se annak akiknek kutyájuk van vagy egyáltalán állatuk, az időseknek sem és minket is zavar 23 és 29 évesen...
2010. dec. 31. 22:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
43%
Árulni kellene megnövelt töltetű és még a földön robbanó tüzijáték rakétákat.
2010. dec. 31. 23:21
 12/32 A kérdező kommentje:
Az is elgondolkodtató, hogy mindenki sír hogy nincs pénze, de tűzijátékra bezzeg van pénz... no comment.
2010. dec. 31. 23:22
 13/32 anonim ***** válasza:
47%

nekem meg nem tetszik, hogy kevés a fizetésem, hogy nem akkor jön a busz amikor a menetrendben van, hogy a vénasszonyok megállnak a mozgolépcső alján, hogy hideg van kint, vagy ha a tüntetőket kell kerülgetni.

ezeket miért nem tiltja törvény?

23 éves miért vagy ilyen nyafogós p*csa, gondolkozzál már egy kicsit, nem lehet mindent betiltani ami valakinek nem tetszik.

2010. dec. 31. 23:36
 14/32 A kérdező kommentje:
23 évesen csak pics@ lehetek, férfi nem igaz? pffff... az értelem csak úgy árad az arcodból.
2010. dec. 31. 23:45
 15/32 anonim ***** válasza:
31%

23:07 vagyok, a 6 nimfás, Budapesten születtem, itt élek 26 éve, sose zavart, sőt, gyerekként én is élvezettel fújtam a trombitát, sőt, VÁRTAM, hogy fújhassam, mert éjfél előtt nem volt szabad, de akkor teli tüdőből!

Ha nem tetszik, költözz csendesebb helyre, vagy vegyél be egy nyugtatót, és tanulj meg (gyereket-állatot) nevelni.

2010. dec. 31. 23:46
 16/32 A kérdező kommentje:
Ja és tudsz ellene tenni, hogy nagyon jó fizetésed legyen, és akkor nem kell BKV-ni.
2010. dec. 31. 23:46
 17/32 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, a kutyám meg nézi.:)
2010. dec. 31. 23:47
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, lehet, hogy ugyanazokat a rakétákat látjuk- haljuk egy időben.Nem Zuglói vagy?

Engem nem zavar.

72/F

2010. dec. 31. 23:52
 19/32 anonim ***** válasza:
27%

"Ja és tudsz ellene tenni, hogy nagyon jó fizetésed legyen"

@Kedves kérdező

az igencsak gyenge felfogó képességed miatt elárulom neked, szándékosan abszurd példákat hoztam, hátha észreveszed magad, hogy mennyire gyerekesen viselkedsz.

Olyan "úúúúristen elkenődött a sminkem jajjmost milesz" p*csás hisztizés, nagyon férfias vagy;)

2010. dec. 31. 23:54
 20/32 anonim ***** válasza:
38%

Engem is zavar, ha ez megnyugtat. De tudod itt Mo-n mindent szabad, és mindenkit leszólnak, teli vannak előítéletekkel az emberek. Ennyit arról aki lep*csáz valakit, ne foglalkozz vele!

Én ezért nem szeretem a magyarokat, csakis ezért a "rohadjon meg", ".. másik tehene is..", és hogy ismeretlenül is úgy bepofáznak, hogy az csak na. Én ebben a népben semmi jövőt nem látok!

Magyarországnak lenne a legnagyobb bunkóságrátája, ha lenne ilyen.

Lehet lepontozni, de attól még ti nem lesztek lelkiismeretes, törekvő, befogadó emberek.

17F

2011. jan. 1. 00:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!