A tűzijátékozást, hogy lehetne betiltattatni?
nekem meg nem tetszik, hogy kevés a fizetésem, hogy nem akkor jön a busz amikor a menetrendben van, hogy a vénasszonyok megállnak a mozgolépcső alján, hogy hideg van kint, vagy ha a tüntetőket kell kerülgetni.
ezeket miért nem tiltja törvény?
23 éves miért vagy ilyen nyafogós p*csa, gondolkozzál már egy kicsit, nem lehet mindent betiltani ami valakinek nem tetszik.
23:07 vagyok, a 6 nimfás, Budapesten születtem, itt élek 26 éve, sose zavart, sőt, gyerekként én is élvezettel fújtam a trombitát, sőt, VÁRTAM, hogy fújhassam, mert éjfél előtt nem volt szabad, de akkor teli tüdőből!
Ha nem tetszik, költözz csendesebb helyre, vagy vegyél be egy nyugtatót, és tanulj meg (gyereket-állatot) nevelni.
Kérdező, lehet, hogy ugyanazokat a rakétákat látjuk- haljuk egy időben.Nem Zuglói vagy?
Engem nem zavar.
72/F
"Ja és tudsz ellene tenni, hogy nagyon jó fizetésed legyen"
@Kedves kérdező
az igencsak gyenge felfogó képességed miatt elárulom neked, szándékosan abszurd példákat hoztam, hátha észreveszed magad, hogy mennyire gyerekesen viselkedsz.
Olyan "úúúúristen elkenődött a sminkem jajjmost milesz" p*csás hisztizés, nagyon férfias vagy;)
Engem is zavar, ha ez megnyugtat. De tudod itt Mo-n mindent szabad, és mindenkit leszólnak, teli vannak előítéletekkel az emberek. Ennyit arról aki lep*csáz valakit, ne foglalkozz vele!
Én ezért nem szeretem a magyarokat, csakis ezért a "rohadjon meg", ".. másik tehene is..", és hogy ismeretlenül is úgy bepofáznak, hogy az csak na. Én ebben a népben semmi jövőt nem látok!
Magyarországnak lenne a legnagyobb bunkóságrátája, ha lenne ilyen.
Lehet lepontozni, de attól még ti nem lesztek lelkiismeretes, törekvő, befogadó emberek.
17F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!