Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Fenyeget.

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon fent vagyok a magyar gárda nevű rajongói táborban.(is)

Egészen véletlenül megnéztem egy roma származású ember adatlapját,mivel nem volt kitéve kép,így nem tudtam ki ő.

Ő is megnézett,és most levélben nem hagynak "élni".

Az ismerősei,haverjai írogatnak nekem hogy így jönnek megölni,meg úgy,meg hogy az intenzívre kerülök.

AZ msn-em elérhető volt,így oda is felvettek.Igaz ott már akik felvettek tiltottam,akik felakarnak venni,elutasítom.

Mivel ki volt írva,a lakhelyem,msn címem,iskolám kicsit azért félek.

Letöltöttem az expolert,rejtve benéztem,azoknak az adatlapjára,akik leveleket írtak,és annyit vettem észre,hogy szerintem család,minimum haveri társaság,azok akik írnak.

Eddig nem vettem komolyan mivel 3 napja volt,gondoltam 2 nap és abbahagyják,de még most is folytatják,meg hogy az én lakhelyemen is vannak ismerőseik,már érdeklődtek..

Jó igaz,én is hibás vagyok,mivel megnéztem az adatlapját,ő írt egy levelet,hogy mocskos g*ci magyarok,(ezt rám értette),meg a családomat is elkezdte szidni,és én általánosítva elhordtam az összes romát mindennek.

Bocs,hogy hosszú lett,nem is találtam normális témát ennek a kérdésnek így ide írtam.

18F

2010. dec. 26. 23:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

szard le! Ha meg tényleg gáz van, NE FÉLJ segítséget kérni...tudod kitől.

Nem vicc, vedd komolyan.

2010. dec. 26. 23:24
 2/26 anonim ***** válasza:
28%

Megérdemelted. először is mert kiírod az összes hülye adatod iwiwre. Ezer éve harsogja mindenki, hogy ez gyakorlatilag életveszélyes.

Másodsorban pedig a fajgyűlöleted miatt, meg hogy elhordatd az összes cigányt mindennek. Most tapsoljanak neked? Én is agyonvernélek, ha rám mondtál volna ilyeneket.

2010. dec. 26. 23:26
 3/26 anonim ***** válasza:
78%

Közösségi oldalra címet és iskolát írni? Ember, én még az irányítószámomat se írom ki, nemhogy egyebet... És címmel, névvel, iskolával belekötsz egy roma tárasaságba? Hát mit lehet erre mondani? Tanulópénz.

Egyébként mit lehet tenni? Magyarországon semmit, ugyanis itt nem veszik komolyan a fenyegetést, amig vér nem folyik.

2010. dec. 26. 23:27
 4/26 anonim válasza:
100%
hát uff...azért úgy gondolom h általában csak nagy a szájuk az ilyeneknek, de ha konkrét fenyegetés történt, akkor azzal rendőrséghez lehet fordulni, vagy ügyvédhez. Volt egy ismim, akit szintén zakaklatott valaki, de ő elintézte úgy h egy ismerőse egy vonalas telefonban eljátszotta, hogy rendőr és mondta a csávesznek, hogy feljelentés történ, és további levelek után rendőri intézkedés fog történni.
2010. dec. 26. 23:28
 5/26 A kérdező kommentje:

És ő,azért mert én megnéztem az adatlapját elhordhatja anyámat minden sarkon álló k*rvának?

Milyen alapon?

Nem én kezdtem a másik szapulását.

Látom én eleget őket az iskolában,majd pont az interneten fogom még őket keresni.

2010. dec. 26. 23:28
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Melyik az az oldal, ahol látni lehet, ki nézte meg az adatlapodat? Én ilyenre sose regisztrálni basszus.
2010. dec. 26. 23:31
 7/26 A kérdező kommentje:

Jó egy-nulla neked.

Viszont majd akkor oszd nekem az észt,és akkor nyeljél be az összes "tiszteletreméltó" embertársunknak,amikor az iskolában 5 métert nem tudsz megtenni,hogy ne köss bele egy romatársaságba.

És nyeljed,meg nyeljed,hogy az ismerősöd behúzzák egy telefonnal itt,a másiknak bevernek,te pedig menj tovább és mosolyogj mint egy barom.

Mert a mai puják biztos tehetnek arról mondjuk,hogy egy középiskola egybe van vonva a szakmunkás résszel.

Ha neked ez megy 4 éven keresztül,és semmi gyűlölet nem lesz feléjük benned akkor azt mondom hogy bennem van a hiba:)

Addig nem.

2010. dec. 26. 23:36
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Látod, mit kaptál, mert kiírtad, milyen rajongói táborba léptél be?

Egyéb kérdés??

Neked itt még azt se szabad, míg ők halálosan megfenyegethetnek téged, és még az se biztos, hogy nem váltják valóra.

Errefelé ennél kevesebbért is kardélre hánynak (vagy bicskára szúrnak).

Mit tegyél? Nem kérdés.

Ki kell menteni és kinyomtatni a levelezést, aztán feljelentést tenni a rendőrségen, ugyanis valakit életveszélyesen fenyegetni még mindig törvénytelen. Mivel nekik is van címük, fényképük, pontos adatokat tudsz átadni, tehát nem ejthetik a nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ha ezt teszik, akkor újra fogod a most már hivatalos iratokat, és olyanokhoz fordulsz, akik komolyan fognak venni. Gondolom, tudod, kikhez. Aztán jöhet a médiavisszhang.

Egyébként meg tanulj az esetből, és ügyesen töröld magad.

Legközelebb nem kell minden adatot kiírni a cipőmérettől a pontos tartózkodási helyedig.

Addig esetleg szépen kikeresed a kuruc.info elérhetőségét, és az úriemberek komplett gyalázkodását adatlapokkal együtt átpasszolod nekik, leírva ezt a történetet. Az ország 3. legolvasottabb hírportálja, ha tetszik egyeseknek, ha nem.

Ők meg örülhetnek, hogy híresek lettek. :D Ha nagy sikerük van, még a napiszaron is szerepelhetnek.

2010. dec. 26. 23:40
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
Bocs az offért,de melyik közösségi oldal az,amelyiken látható a másik fél profilja,ha megnéz egy adatlapot!?Tényleg csak kíváncsi vagyok...
2010. dec. 26. 23:42
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a myvip lehet az, mert az iwiw-en és a facebook-on sztem ilyen opció nincs.
2010. dec. 26. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!