Ha szülés után olyan kórterembe kerülsz ahol a nyugalom a szobatársak által nem biztosított, esetleg a szobatársak valamelyike meglop, vagy fenyeget, vagy csak szimplán megkeseríti a bent tartózkodásodat stb. , ilyenkor mit lehet tenni?
Császár után nem sűrűn mész haza 3 óra után.
Egyébként jogos a felvetés. A folyosót naponta felnyalják, a késeket fertőtlenítik, a pincében áramfejlesztő generátor figyel, arra meg mindenki nagy ívben tojik, hogy egy szobában 2-3-an hajnalig trécselnek, bevitt tv-n éjjeli krimit néznek, valaki horkol, hogy remegnek a falak.
Mindezt még megkontrázza jól a személyzet mert a 6 órás váltás előtt még feltétlenül lázat mérni kell, miegymás, aztán 7 körül meg nekiáll a takarítószemélyzet zörögni, holott reggel 8-ig mindenkinek kussban kéne lenni, hogy egy beteg tudjon eleget pihenni.
Köszönöm a válaszokat :)
Igen tudom, hogy kérhetek másik szobát, de nekem azt mondták, hogy ezt általában hely hiány végett megtagadják.
MÁV kórházban fogok szülni, esetleg arról tud valaki valamit, hogy ott mennyire nyitottak a beteg panaszaira meg ilyesmi ?! :) Bár ahogy olvasgattam a konklúzió majdnem mindenhonnan ugyanaz sajnos --> nem tehetsz semmit, TÜRD a többit! De azért mégis csak érdekel, hátha van kiskapu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!