Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A szülés, vesegörcs vagy a...

A szülés, vesegörcs vagy a coloscopia kellemetlenebb, fajdalmasabb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt csak azt tudná megmondani,akinek már mindhárom meg volt!:) Meg van, akinek viszonylag fájdalommentes a szülése, szóval így nehéz. De szerintem még mindig a szülés az első!
2011. jan. 11. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
3szor szültem es volt vesekövem is. a vesegörcs rosszabb volt, mint a 3 szülés együttvéve. olyan fajdalmaim voltak órakig, aminél mar a gyerekeket nyomtam ki, szóval a végén az egybefüggő brutalfajasok. hanytam is a fajdalomtól, pedig nem vagyok olyan fajta. szülésnél nem hanytam
2011. jan. 11. 13:11
 3/3 kisnita ***** válasza:
Nekem most éppen kegyetlen vesegörcseim vannak:S Járni is alig bírok. Nem vagyok egy penye típus, de ezt tényleg érzem. Most vettem be rá nospát meg algopirint remélem hatni fog. A szülésem 1000x durvább volt. :S Közel 3 napig vajúdtam, olyan fáradt voltam, hogy azt hittem ott halok meg, a végén már szinte egybefüggő fájásaim voltak, a dolgok kb felére csak képekben emlékszem. Kaptam kábító injekciót, a fájást ugyanúgy éreztem csak nem voltam képben. Ez a vesegörcs most ahhoz képest egy leányálom, de azért nem bánnám ha elmúlna:D Coloscopiaban még nem volt részem tudtommal szóval nem tudok róla nyilatkozni, de a 3 napos vajúdásomnál tuti "kellemesebb" élmény lehet.
2011. jan. 13. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!