Hova forduljak ilyenkor? Egy osztálytársam folyton szemétkedik meg fenyeget!
az a helyzet hogy az a srác tavaly félév után került hozzánk ha jól emlékszem és azóta szemétkedik velem, fenyeget, ma is ilyet szólt hogy "holnap szétszedlek úgyhogy úgy gyere be"
nemtudom kihez fordulhatnék, a tanárokhoz nem tudok mert ha megszólalnak hogy mért csinálja akkor még jobban csinálja, hova fordulhatok 16/f
18 éves vagyok.
Tapasztalatból mondom a következőt:
Gimi elsőben egy egyházi iskolában jártam,ahol a legtöbben erős 4-5s tanulók.
4 fiú volt az osztályban rajtam kívül,még is kikezdtek.Tönkretettek idegileg,a tanulmányi átlagom leromlott.Mindez azért volt mert hagytam és nem szóltam vissza.
2-ra átjöttem egy szakmunkásba,szóval nagy váltás volt.
Mint várható volt,rengeteg osztálytársam cigány volt,és belém is kötöttek október közepén már.
Álltam az emeleten és néztem a földszintre.Odajöttek hozzám 4-en az egyik nyakon vágott.Megfordultam odavágtam neki egy jókorát,annak amelyik a legjobban vigyorgott.
3-4 ilyen konfliktusom volt,és akik mindenkivel kötekedtek,még azok is kerülnek most is,pedig 3-os vagyok már,és elég erősen vékony:)
Szóval kb volt 5 ilyen esetem.Ebből 1szer nagyon megvert az egyik gyerek.Másnap jött keménykedve,akkor is összeverekedtem vele,akkor is vehetjük úgy hogy ő vert meg,de ő is rendesen megérezte,és azóta sem szól hozzám.
A lényeg,nem baj,ha megver,de tudni fogja hogy kiállsz magad mellett és inkább mással fog kötekedni.
vagyis lehetőleg akkor kezdj el bunyózni amikor úgy érzed hogy mindjárt letéped a fejét, lenyúlsz a torkán, kiveszed a szívét és megeszed :DD
na meg akkor amikor nincsenek a közelben túl sokan (főleg tanárok) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!