Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhet engem egy 13éves fiu?

Beperelhet engem egy 13éves fiu?

Figyelt kérdés
Na szóval suliban provokál napok óta hogy ő így jár boxra úgy jár boxra meg keménykedik ellenem de nem érdekel mert nem ér annyit.Ma mellékhelyiségben megdobott vizes wc kefével amikor az egyik fülkében voltam és nem engedett ki (neki feküdt az ajtónak) és bedobta a kefét és tiszta viz lett a bal vállam.Csak megkergettem meg leültettem párszor... Ezután elmentünk korizni osztállyal és kori után kihivtam a pálya mögé volt pár haver velünk.MOndtam neki hoyg tegye fel a kezét feltette én azt mondtam "indul" bevertem neki eggyet (a nagy boxolónak semmi reflex..) elesett párszor rendesen belerugtam és otthagytam.(Tudom hogy semmi komoly baja 8napon belül gyúgyuló)Feljelenthet? 13éves vagyok szeptemberben lettem 13. Ügyvédnek készülök de erre nem tudom mi a teendő.Voltak szemtanúk , nem tudom mit mondanának ha behivnák őket szemtanúnak.Szerintem azt mondanák hogy én kezdtem de megerősítenék hogy provokálta a verekedést pár napja folymatosan.Minnél hamarabb kéne a válasz. Előre is köszönöm. A fogalmazásért elnézést.
2010. nov. 19. 14:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom hogy az ilyenek akik "LOL" oznak meg marháznak mi a fenéért vannak a politika témakörben.
2010. nov. 19. 19:49
 22/23 anonim ***** válasza:

"leendő kollégád!" újra

Gyerekek vagytok és kész!

Te jól csináltad és maradjunk ennyiben!

Ha ügyvédnek készülsz akkor ne félj már ennyire!

Majd ha a cigány védenced áll a tesókkal a kapud elött hogy ő szerintük rajtad múlt hogy mégis lecsukták, na akkor kezdj félni míg a zsaruk ki nem érnek.

2010. nov. 20. 13:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzá téve igazad van, hogy manapság már mindenki minden szarért feljelent bárkit.

SZÁNALMAS VILÁGBAN KEZDÜNK ÉLNI! Sajnos!

2010. nov. 20. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!