Beperelhet engem egy 13éves fiu?
Feljelenthet? Igen.. jogilag simán... fog-e? nem...
amúgy azért nem ütött vissza mert a harcművészek és a küzdő sportot űzőket egy életre kizárják a sportból, ha az ott szerzett tudást az utcán is használják...
14 év a büntethetőségi korhatár. Próbálkozhatnak, de ha 13 éves vagy, a bíróság már az elején elhajtaná őket.
Mit jelent 13 évesen, hogy ügyvédnek készülsz?
Ha tényleg készülnél, akkor ezt tudhatnád, mert ez nagyon alap dolog, és köztudott.
Igen alap dolog ez de sokan mondanak sokmindent :)
utólsónak: ez megnyugtató :)
Ja persze, egy 13 éves kis szaros majd bömbölve jön karonfogva egy ügyésszel meg egy zsaruval hogy XY, le van tartóztatva...
Ha így lenne, az elemis osztályom 85%-a sitten ülne most.
"A szüleimet sem csukhatják le ha összevertem :S?"
Ennyi ésszel se készülj ügyvédnek! Nem a szüleid verték össze te marha!
gondold el h előadnád a biróságon:
-Tisztelt bíróság, védencem azért ütötte csak meg az áldozatot, és azért rugdosta össze a földön, mert az előzőleg egy wc kefével megdobta.
Szerinted ez mennyire állja meg a helyét?
am nem fognak beperelni főleg a korod miatt, viszont azért neked is van mit tanulni, aki földön van azt elég genyóság még rugdosni is, azt hogy semmi komoly baja nem lett nem tudhatod, repedhetett meg a bordája akár stb. viszont (most jön egy "szent beszéd") a konfliktusoknak nem ez a megoldása... legközelebb majd ő fog megütni és rugdosni...hidd el hogy az ilyeneket akik szekálnak, az idegesiti a legjobban ha látja h nem is veszed fel a kesztyüt.. azért szekálnak h lássák h idegesit téged, ha azt látják h le se szrod akkor megunják és még rá is jönnek h szr poén volt.
Pfbaze, ha minden iskolai bunyó bírósági tárgyalással végződne, a népesség 98 százaléka sitten ülne...nem értem, miért kell így beszarni. Nagyon is hihető hogy a kis takonypóc szalad a bíróságra: "Bíró bácsi, a Kanifaszi Guszti megvert udvari szünetben, tessék már beidézni tárgyalásra"
MegaLOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!